Libnet.ro
UNICEF

16:15

Varza murata fara floare. Ce secrete sunt si greseala pe care o fac multe gospodine, din pacate

Playtech Playtech,
Varza murata fara floare. Ce secrete sunt si greseala pe care o fac multe gospodine, din pacate

Varza murata este o adevarata delicatesa pentru romani. Fie ca o consuma ca salata alaturi de fripturi gustoase si rumene, calita sau cu afumatura, acest preparat este iubit de toata lumea. Gospodinele, insa, au o mare frica atunci cand pun varza la murat: floarea. Specialistii iti spun acum care sunt secretele, dar si greselile pe . continuă pe Playtech

Mananca varza murata seara, inainte de somn. Secretul stiut de putini oameni, dar valabil pentru barbati si femei

Varza murata este, fara indoiala, preferata romanilor cand vine vorba despre muraturile de iarna. Desi este consumata in cantitati mari in toate zonele tarii, putini sunt cei care au habar ce se intampla daca o mananci seara, inainte de somn. O sa iti para rau ca nu ai stiut pana acum acest secret. Ce se .

Cum faci varza murata perfecta. Cata sare grunjoasa se pune, cand vanturi zeama si cat timp dureaza sa se acreasca

Cea mai gustoasa varza murata se face dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Gospodarii sunt invatati pas cu pas cum sa acreasca varza pentru iarna si ce condimente se adauga pentru a fi delicioasa. De asemenea, o conditie esentiala o reprezinta vasul in care se depoziteaza: e musai sa fie un butoi din lemn ca sa iasa zeama limpede.

Secretul pentru cea mai buna varza murata. Ce nu trebuie sa faci, este absolut interzis

Varza fermentata e una din legumele murate adorate de romani, mai cu seama ca se poate folosi in multe preparate. Cum sa o pui la murat si care este secretul care sa nu o faca sa se strice? Iata cateva trucuri care sa te ajute sa ai cu ce sa te lauzi in fata oaspetilor! .

Horoscop noiembrie 2020. Care sunt zodiile care vor avea mare noroc in aceasta luna

Astrologii au realizat horoscopul pentru noiembrie 2020 si au aflat care sunt zodiile cu mare noroc in luna lui Brumar. Afla si tu ce te asteapta in urmatoarea perioada din punct de vedere astrologic. Horoscop noiembrie 2020. BERBEC Brumar vine cu mari schimbari in ceea ce ii priveste pe nativii in Berbec. Din fericire, cele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )