Libnet.ro
UNICEF

05:45

Black Friday la eMAG: reducere masiva la Samsung si anvelope de la 100 lei

Playtech Playtech,
Black Friday la eMAG: reducere masiva la Samsung si anvelope de la 100 lei

Mai sunt cateva ore in care poti adauga produse in cos. Apoi, eMAG inchide taraba si mai deschide in dimineata de Black Friday. Ca sa-ti fie mai usor, am obtinut opt produse pe. continuă pe Playtech

De Black Friday eMAG da-n preturi ca la Cernobil: iPhone la pret de pomana

EMAG baga reducerile alea frumoase pe care le astepti in dimineata zilei de 15 noiembrie. Pana atunci, stim cateva din lista de Black Friday. iPhone la pret bun? Avem. Samsung la pret deosebit? Sigur. Daca n-ai bani de , desigur. Tine cont ca peste noapte site-ul nu mai este activ. Baga in cosul de pe .

eMAG Black Friday 2019. Televizor 4K Samsung la doar 1.000 de lei

EMAG Black Friday 2019 televizoare 4K Ultra HD. emag. ro adat startul reducerilor de Vinerea Neagra 2019, iar din lista de oferte nu lipsesc televizoarele 4K Ultra HD. eMAG Black Friday 2019 televizoare 4K U.

Care sunt, de fapt, ofertele Black Friday la eMAG de care trebuie sa profiti

De la 7:25, eMAG a dat drumul campaniei Black Friday. N-a fost una lipsita de probleme, dar cert e ca e una plina cu reduceri. Si exista o categorie de care poate nu stiai, ca ai stat doar pe.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Cand incepe Black Friday 2019 la eMAG

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie, pe site-ul oficial in.

Black Friday la eMAG: produsul surpriza cu reducere de 45.000 euro

EMAG a dezvaluit primele produse de Black Friday. Si, in 2019, se duce catre ziua aceea cu o reducere imensa: 45. 000 de euro. Asta la pachet cu toate miile de produse pe care le va avea. eMAG.

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

Black Friday la eMAG: Bugatti Chiron la 1.000 de lei si laptop la 500 lei

EMAG listeaza anul acesta de Black Friday un . Probabil ca niciunul dintre noi doi nu si-l permite. Dar exista un Bugatti Chiron chiar acceptabil: doar 1. 000 de lei. Faza e ca nu-i.

Black Friday la eMAG: televizoare de la 300 lei. Timp limitat sa le pui in cos

EMAG incepe campania de Black Friday dimineata, pe 15 noiembrie. Pana atunci, iti poti asigura un pachet frumos de produse. Cum ar fi un televizor prea ieftin sa-l refuzi? Am cautat pentru.

Black Friday la eMAG cu 10 telefoane pe care sa le iei fara vreo jena

EMAG da drumul la Black Friday pe 15 noiembrie, dimineata. Pana atunci, am adunat aici telefoanele pe care sa le pui in cos. Unele sunt ieftine spre foarte ieftine, altele premium. De ce sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )