Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cat costa, de fapt, un telefon ieftin? Dar unul scump? Explicatii de la un director din industrie

Playtech Playtech,
Cat costa, de fapt, un telefon ieftin? Dar unul scump? Explicatii de la un director din industrie

OnePlus vrea sa revina pe piata cu un telefon mai ieftin. Samsung, Huawei, Oppo si alti producatori sunt deja acolo, fiecare cu cote insemnate din piata. Apple, de asemenea, ofera modele. continuă pe Playtech

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

ITP 2020. Cat costa din acest an sa faci revizia masinii

Toti soferii se lovesc de ITP o data sau la doi ani, in functie de vechimea masinii pe care o detin. Astfel, ar fi bine ca orice proprietar de masina sa stie cat costa efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice. Mai jos aveti disponibil taxele si tarifele RAR pentru anul in curs. Cat costa in .

Cat costa o vacanta pe litoralul romanesc. Preturile au sarit in aer!

Hotelierii de la malul marii cresc din nou preturile pentru a recupera cat mai mult din pierderile acestui sezon. Anul acesta gradul de ocupare este cu 20% mai mic fata de 2019, cand la mijlocul lunii iulie litoralul era ocupat in proportie de 80%.

Cat costa nepurtarea mastii. Zeci de persoane si patroni de restaurante, amendati intr-o seara

Politistii, jandarmii si personalul cu atributii de control din mai multe institutii au continuat ofensiva sambata, 11 iulie 2020, aplicand sanctiuni atat persoanelor fizice, cat si agentilor economici care incalca legislatia in vigoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )