Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cat va costa Samsung S20 Ultra, cel mai bun telefon al companiei

Playtech Playtech,
Cat va costa Samsung S20 Ultra, cel mai bun telefon al companiei

Samsung pregateste un eveniment pentru 11 februarie. Sunt asteptate telefoanele din seria Samsung Galaxy S20, dar si un telefon pliabil. Vestea cea mai buna e ca acum stii cati bani iti. continuă pe Playtech

Acesta va fi cel mai bun Samsung S20: Ultra e monstrul specificatiilor

Samsung S20 ar urma sa fie prezentat pe 11 februarie. Pana atunci, e mai clar ce va avea Samsung S20 Ultra, versiunea premium care sa domine lumea telefoanelor pana la toamna. Pe baza.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE MedLife - apreciere pe fondul unui interes scazut in piata

BET-FI, cea mai buna evolutie din randul indicilor Actiunile MedLife M), unul dintre putinii emitenti de crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au bifat o creste de 7,04%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 ianuarie, avans ce plaseaza titlurile prestatorului de servicii medicale private pe prima treapta in topul randamentelor din indicele BET, referinta pietei noastre de capital, in perioada mentionata.

Cat de mare va fi fiecare Samsung S20 fata de seria Galaxy S10

In 2019, Samsung a surprins cu modelul S10e. Era mic, cu hardware bun si pret decent. in 2020, nu mai exista o asa varianta. Va fi insa Samsung S20, iar cel mai mare va fi S20 Ultra. Cat de.

Curs valutar BNR marti, 21 ianuarie. Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

BNR va emite noul curs valutar marti, 21 ianuarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR marti, 21 ianuarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii marti, 21 ianuarie 2020, in .

Curs valutar BNR miercuri, 22 ianuarie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un nou curs valutar, miercuri, 22 ianuarie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta un punct de referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4. 7786 Lei-0. 0004 Lei) in luna octombrie a anului 2019, cursul valutar mediu pentru euro a .

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

Cel mai bogat roman din SUA investeste intr-o fabrica de roboti, la Oradea

O firma din Cluj - Braintronix, sprijinita de oradeanul George Haber, un antreprenor de succes din Sillicon Valley considerat cel mai bogat roman din Statele Unite, va investi 5 milioane de euro in Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea intr-o unitate de productie a robotilor industriali.

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

Melescanu, dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, ca asteapta sa vada decizia oficiala si motivarea Curtii Constitutionale. Melescanu a mai spus ca se va conforma hotaririi luate de judecatorii CCR si ca, cel mai probabil, va demisiona. Dupa mai bine de patru luni din momentul in care sesizarea facuta de ALDE-PNL-PMP-UDMR a fost depusa, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record: A cumparat cel mai scump apartament din Portugalia

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a stabilit un nou record. Atacantul lui Juventus Torino tocmai si-a cumparat cel mai scump apartament din Portugalia, ce se intinde pe 287 de metri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )