Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Playtech Playtech,
Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Cand vine vorba de performanta bruta, cele mai rapide telefoane din piata nu vin niciodata de la Apple sau Samsung, iar asta se va intampla si in 2020 dupa lansarea gadgetului de mai. continuă pe Playtech

Situatie alarmanta in Iasi. Mai multe cazuri de COVID-19 in prima luna de stare de alerta, decat in cele doua de stare de urgenta, la cel mai mare spital din Moldova

La Spitalul de Boli Infectioase Iasi, dar si la unitatile suport din acelasi judet situatia este alarmanta, scrie Ziarul De Iasi, care noteaza ca doar 70 de paturi dintr-un numar total de 320 destinate.

Momente de cumpana pentru Catalin Botezatu. Cum arata si cum se simte celebrul designer la un an de la cel mai greu moment din viata lui

Caatalin Botezatu este un nume sonor nu doar in mod romaneasca, ci si in showbiz-ul autohton. Designer si vedeta de televiziune, Bote a surprins intotdeauna fanii cu stilul lui impecabil, dar si cu energia de.

Novak Djokovic: Roger Federer e probabil cel mai bun jucator din istorie

Sarbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului profesionist masculin, a declarat la Zadar Croa.

Cel mai bogat medic din Romania. Salariul urias pe care-l incaseaza lunar de la stat

Pandemia de coronavirus i-a lasat pe multi cu nesigurante in ceea ce priveste cariera aleasa si cu intrebarea daca nu ar trebui cumva sa-si schimbe jobul. Unii s-au trezit ca au ajuns sa castige sume infime, in timp ce altii nu au fost afectati in vreun fel de aceasta perioada si au continuat ca primeasca salarii uriase.

Honeywell are cel mai puternic computer cuantic din lume: cu cat il intrece pe cel dezvoltat de IBM

Lupta pentru suprematia cuantica se da intre cativa giganti din lumea tehnologiei, iar fiecare se straduieste sa dezvolte cel mai puternic computer cuantic din lume. in martie 2020,.

Examenul de matematica de la Evaluarea Nationala a fost cel mai usor din ultimii 3 ani

Examenul de Matematica de la Evaluarea Nationala 2020 a avut subiectele cu cel mai mic grad de dificultate din ultimii 3 ani, potrivit analizei comparative facuta de profesorul de matematica Sorin Borodi, potrivit G4media. ro.

Focarul de COVID-19 de la abatorul din Germania unde lucreaza 6.000 de romani, cel mai mare din UE Ce scrie presa germana despre romanii plecati din zona de carantina

Focarul de COVID-19 de la fabrica de procesare a carnii Tonnies, la care lucreaza 6. 000 de romani, este cel mai mare din Uniunea Europeana. in acest caz, nu asistam doar la un lockdown, ci si la un aparent haos identitar. in parte, nu s-ar cunoaste adresele lucratorilor contractuali. Duminica, locuintele angajatilor abatorului au fost declarate zona in carantina. Unii muncitori care provin din Europa de Est ar fi fugit insa de la locurile de cazare. Printre ei s-ar afla mai multi romani care ar fi plecat sambata in tara, cu masini si microbuze, potrivit ziarului Bild.

Agentia Nationala Antidoping: Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa

Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa a Agentiei Nationale Antidoping ANAD). Reprezentantii ANAD le atragatentia sportivilor, antrenorilor si.

Cea mai frumoasa cascada din lume, Biger, de nerecunoscut dupa inundatiile din Caras-Severin

Desemnata in 2013 cea mai frumoasa cascada din lume, cascada Biger din judetul Caras Severin este acum de nerecunoscut dupa ce inundatiile au facut prapad in zona.

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )