Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai importante detalii despre Samsung S20 inainte de lansare

Playtech Playtech,
Cele mai importante detalii despre Samsung S20 inainte de lansare

Pe 11 februarie vom afla ce-a pregatit Samsung pentru anul acesta. Pana atunci e timp sa afli ce specificatii ar avea seria Samsung S20, de la cel mai ieftin model pana la cel mai scump. Seria. continuă pe Playtech

STUDIU SAP: Asistenta si suportul oferite consumatorilor - cele mai importante aspecte in alegerea unui brand

Aproximativ 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, conform unui sondaj realizat de SAP.

Sorin Constantinescu este noul consilier al Guvernului Orban in domeniul jocurilor de noroc. Are o experienta de trei decenii si conduce doua dintre cele mai importante companii din industrie

Sorin Constantinescu a fost desemnat consilier al Guvernului Orban in domeniul jocurilor de noroc, potrivit Financial Intelligence. El este un specialist in sector, cu o experienta de aproape trei decenii, ocupand.

Ministrul Justitiei si-a anuntat propunerile pentru cele mai importante functii de procuror

Ministrul Catalin Predoiu a anuntat, marti dimineata, numele procurorilor care au fost nominalizati .

Cat de mare va fi fiecare Samsung S20 fata de seria Galaxy S10

In 2019, Samsung a surprins cu modelul S10e. Era mic, cu hardware bun si pret decent. in 2020, nu mai exista o asa varianta. Va fi insa Samsung S20, iar cel mai mare va fi S20 Ultra. Cat de.

Disintegration: Un nou trailer si detalii despre sesiunile open si closed beta

Private Division si V1 Interactive au lansat un nou trailer al jocului Disintegration, care ofera noi detalii despre sesiunea de multiplayer technical beta ce va avea loc saptamana viitoare.

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate! .

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput.

VIDEO Spania: Bilantul deceselor in urma furtunii Gloria a urcat la sase Imagini spectaculoase cu valurile uriase Plajele din Barcelona au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani

Numarul persoanelor care au decedat in Spania in urma furtunii Gloria a ajuns la sase, dupa ce fortele de interventie au descoperit doua cadavre, informeaza site-ul cotidianului spaniol La Vanguardia, citat de Mediafax. Potrivit sefului serviciului pentru plaje a Zonei Metropolitane Barcelona, Dani Palacios, a spus miercuri ca plajele au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani din cauza furtunii Gloria, scrie Europapress.

S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia

In urma deciziei Curtii Constitutionale, Teodor Melescanu trebuie sa se retraga din functia de presedinte al Senatului fie printr-o demisie, fie printr-o hotarare a senatorilor de aplicare a deciziei. in prezent, social-democratii detin cele mai multe voturi in Senat, mai exact 69, care echivaleaza si cu jumatate plus unu din numarul senatorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )