Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum o sa arate cel mai nou Android pe Samsung Galaxy Note 9

Playtech Playtech,
Cum o sa arate cel mai nou Android pe Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 ar putea primi Android Pie in viitorul apropiat, iar in imaginile de mai jos vedem la ce ar trebui sa ne asteptam. Cei de la XDA-Developers sunt, din nou,. continuă pe Playtech

Ora exacta a pus pe butuci cel mai nou Apple Watch

Australienii au trecut primii la ora de iarna, iar posesorii de Apple Watch Series 4 si-au dat seama ca nu-si mai pot folosi pretiosul gadget. Posesorii de dispozitive Apple au intampinat.

Samsung Galaxy S10 va avea procesor cu o functie speciala

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansarea de la inceputul lui 2019, iar acum aflam si ceva noi detalii despre procesorul acestuia. Samsung Galaxy S10 va debuta undeva intre ianuarie si martie.

SMILEY a ramas fara cuvinte! Cel mai rusinos secret a fost dezvaluit! Nimeni nu se astepta la asta

Smiley a aflat cel mai rusinos secret al lui Micutzu, intr-un dialog amuzant publicat pe canalul sau de youtube. Actorul sustine ca pe vremea cand era la gradinita, in prima zi cand s-a dus singur, a avut.

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

Avem cel mai mic sistem bancar din UE

Eugen Radulescu: Programul Prima Casa trebuie schimbat * Radulescu: Daca intram dintr-o crestere economica accelerata in recesiune, ne putem trezi intr-o situatie ca cea din 2010 * Reprezentantul BNR: Avem companii sarace si patroni bogati Tara noastra are cel mai mic sistem bancar din Uniunea Europeana UE), a spus, sambata, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

Cel mai scump brad artificial de Craciun din Romania, instalat de autoritati la periferia Targu-Jiului. Vom avea un brad natural in centru

Cel mai scump brad de Craciun din Romania, care a fost achizitionat in urma cu doi ani de catre autoritatile din municipiul Targu Jiu, nu va mai fi expus in centrul orasului.

Cel mai bun antivirus in 2018: cum protejezi un PC sau Mac de infectii

La intrebarea care este cel mai bun antivirus in 2018, raspunsul s-ar putea sa te uimeasca. Pentru prima oara, nu mai vorbim de o solutie traditionala de securitate si, cu atat mai putin,.

Chiritoiu: anul 2018 ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei

Anul acesta ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei, a afirmat, sambata, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, potrivit Agerpres. La finalizari, anul acesta are potentialul de a fi anul al doilea cu cel mai ridicat nivel de sanctiuni din istorie, pentru ca sunt investigatii mari care se termina in trimestrul acesta, deci pana la sfarsitul anului, a spus Bogdan Chiritoiu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )