Libnet.ro
UNICEF

19:45

Galaxy Note 10: Cum va arata cel mai nou telefon de la Samsung

Adevărul Adevărul,
Galaxy Note 10: Cum va arata cel mai nou telefon de la Samsung

Pe 7 august, compania sud-coreeana va organiza un eveniment Samsung Unpacked, in care va prezenta pentru prima oara noul sau dispozitiv din gama Galaxy Note. Cu toate acestea, design-ul pare sa fii fost deja dezvaluit, dupa ce doua publicatii diferite au postat imagini cu ceea ce va fi cel mai probabil forma finala a lui Galaxy Note 10. continuă pe Adevărul

Noile poze cu Samsung Galaxy Note 10 confirma cea mai mare schimbare

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat abia pe 7 august. Pana atunci, vor mai fi informatii si poze neoficiale care sa ajunga online. De data aceasta e vorba de cele mai bune imagini cu.

Samsung Galaxy Note 10: ce face si cand se lanseaza, din primul teaser oficial

Samsung a inceput sa-si promoveze intens viitorul gadget de top. Intitulat Galaxy Note 10, acesta are, in sfarsit, o data de lansare oficiala. Galaxy Note 9 a fost anuntat in luna august a.

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni, potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca.

Contraste majore la Bac: Record de medii de 10 versus cel mai slab procent de promovati din ultimii ani

Vestea buna: 177 de absolventi de liceu au obtinut anul acesta media maxima la Bacalaureat. Topul este deschis de Colegiile Sava si Vianu din Bucuresti si Silvania din Zalau. Este cel mai mare numar de medii de.

Care sunt produsele care s-au scumpit cel mai mult in ultimele 6 luni

Institutul National de Statistica a facut publice cele mai importante scumpiri ale produselor alimentare, in luna iunie a anului 2019, comparativ cu decembrie 2018. Cartofii s-au scumpit cu 37,3%, citricele cu.

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Ele sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut!

Celebra revista Forbes a dat publicitatii lista celebritatilor care au avut cele mai mari incasari pe parcursul lui 2018. Iata in continuare care anume sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut! .

Cel mai scump mic dejun: cum a incalcat un hotel din Capitala legislatia GDPR. Amenda nu e de neglijat

Pentru firmele si institutiile din Romania, nimic nu este mai usor decat sa incalci prevederile GDPR. Exista cateva institutii care incearca sa te ajute, dar cele mai multe te taxeaza brusc, iar amenzile nu sunt mici. Totul a pornit de la o lista aparent banala care exista la majortiatea hotelurilor pe perioada micului dejun. Aceea .

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix, cu mai mult de 40 de miliane de vizionari in primele patru zile, dintre care 18 milioane l-ausi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )