Libnet.ro
UNICEF

08:45

Produse Samsung la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Adevărul Adevărul,
Produse Samsung la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Black Friday este o ocazie excelenta pentru a-ti face o actualizare a inventarului de gadget-uri si dispozitive, fie ca ne referim la televizoare, telefoane sau cabluri de incarcare. Pentru fanul Samsung, am adunat cateva produse la oferta, care te-ar putea interesa. continuă pe Adevărul

Produse Huawei la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Producatorul din Shenzhen ia si el parte la Black Friday, si are cateva reduceri considerabile. Iata care din ele ne-au atras atentia.

Produse Apple la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Nu i-am uitat pe fanii companiei din Cupertino, care isi mentine preturile ridicate la majoritatea produselor, insa are si cateva oferte destul de bune.

Televizor 4K la 999 de lei si laptop de 499 de lei: eMAG anunta 10 produse aflate la oferta de Black Friday

Pentru cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, eMAG are in oferta o varietate de 3,5 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 270 de milioane de lei.

BLACK FRIDAY: PC Garage anunta reduceri pentru sute de produse

PC Garage, anunta inceputul campaniei Black Friday din data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri substantiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri si Telefoane, se arata intr-un comunicat emis Redactiei noastre.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

BLACK FRIDAY. Atentie la ofertele online de Black Friday! Piata este inundata de oferte speciale

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea.

Ce masuri de siguranta recomanda Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii de Black Friday

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziuneAutoritatea Nationala pentru.

Black Friday 2019 Atentionari in privinta reducerilor la ofertele telecom: Patru aspecte pe care ar trebui sa le verifice consumatorii

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a atentionat joi utilizatorii sa se informeze atent inainte de a face orice achizitie, astfel incat sa aleaga produsul sau oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Autoritatea a enumerat patru aspecte pe care utilizatorii ar trebui sa le verifice, printre care: costul lunar al abonamentului care faciliteaza achizitionarea echipamentelor la preturi reduse sau gratuite, dar si intervalul exact in care ar urma sa beneficieze de reduceri.

Top strategii de email marketing pentru Black Friday

De Black Friday, ca in orice promotie, este esential ce s-a intamplat inainte de inceputul acesteia, ce se intampla in timpul promotiei, dar si mai importanta este consolidarea pentru urmatoarea campanie, indiferent de rezultatele actuale, sustin specialistii unei agentii de email marketing.

Black Friday la eMAG: reducere masiva la Samsung si anvelope de la 100 lei

Mai sunt cateva ore in care poti adauga produse in cos. Apoi, eMAG inchide taraba si mai deschide in dimineata de Black Friday. Ca sa-ti fie mai usor, am obtinut opt produse pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )