Libnet.ro
UNICEF

12:30

Samsung dezamageste si scoate jack-ul de casti de pe cel mai nou telefon

Playtech Playtech,
Samsung dezamageste si scoate jack-ul de casti de pe cel mai nou telefon

Samsung a lansat ieri un nou telefon care aduce o inovatie, dar care are si un lips major, care ar putea costa compania. Jack-ul de casti este una dintre tehnologiile care au disparut fara un. continuă pe Playtech

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te inregistreaza in timp ce dormi

Cel mai nou produs Apple este un device de monitorizare a somnului care se conecteaza la iPhone pentru a afisa rezultatele.

Samsung dezamageste cu cel mai nou telefon. Ce n-o sa mai ai pe Galaxy A8s

Samsung are de ieri un telefon nou-nout, foarte inovativ, dar si cu o deficienta majora, care ar putea costa compania. Una dintre tehnologiile care au disparut fara un inlocuitor real este jack-ul de casti, care este cumva inegalabil inca, oricat de mult ar fi evoluat tehnologia. Castile Bluetooth nu sunt atat de fiabile pe cat [] .

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Cel mai batran miliardar din lumeare 100 de ani si inca merge la birou in fiecare zi. Care sunt motivele

La varsta de 100 de ani, cel mai batran miliardar din lume nu a renuntat la ideea de a merge la birou in continuare, in fiecare zi. El spune ca nu poate sa stea acasa, pentru ca se plictiseste.

Curs valutar. Aurul, la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate

BNRa anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6495 lei/euro, in crestere cu 0,03% fata de pragul atins vineri. Aurul a urcat la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate, iar lira sterlina a .

Surpriza pentru romanii cu credite in lei: Robor la trei luni a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,04%, cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate, potrivit datelor.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

MINISTRUL BRITANIC AL MUNCII: Acordul pentru Brexit al lui May, cel mai bun compromis

Ministrul britanic al Muncii, Amber Rudd, a declarat astazi ca acordul pentru Brexit al prim-ministrului Theresa May este singurul plan disponibil pentru a parasi Uniunea Europeana, iar daca acesta nu va trece de votul de marti, orice se poate intampla, inclusiv un nou referendum.

Da, asta e RETETA pentru a arata perfect in rochia de REVELION! Cel mai SIGUR mod de a scapa de 10 kilograme

Exista mai multe diete de slabit rapide, persoanele perseverente putand sa scape si de 10 kilograme intr-un interval de timp relativ scurt. Unele diete sunt mai eficiente decat altele, altele mai simple sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )