Libnet.ro
UNICEF

16:45

Samsung Galaxy Fold. Coreenii lanseaza vineri primul lor telefon pliabil.

Antena3 Antena3,
Samsung Galaxy Fold. Coreenii lanseaza vineri primul lor telefon pliabil.

Samsung Galaxy Fold Grupul sud-coreean Samsung a anuntat joi ca noul sau model de smartphone pliabil Galaxy Fold va fi disponibil incepand de vineri pe piata din Coreea de Sud, la patru luni dupa ce aceeasi. continuă pe Antena3

VIDEO Samsung a anuntat ca lanseaza din nou telefonul pliabil Galaxy Fold care acum cateva luni a avut probleme

Samsung a anuntat ca re)lanseaza telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie in Coreea de Sud si apoi in cateva tari mai importante precum Franta, Germania, SUA si Marea Britanie. Vor exista doua versiuni de culoare si in unele tari va exista varianta 5G. Samsung spunea in iulie ca a remediat problemele care au fost descoperite la primul Fold, in aprilie. Compania a fost nevoita sa amane cu peste patru luni lansarea telefonului de 2. 000 de euro.

Cand lanseaza Samsung telefonul pliabil: vine fix inainte de iPhone 11

Samsung Galaxy Fold, primul telefon pliabil al companiei, a avut probleme. Dar producatorul sustine ca le-a rezolvat si acum e gata sa-l lanseze oficial. Astfel, chiar inainte de iPhone 11,.

VIDEO IFA 2019: Samsung lanseaza Samsung Galaxy A90 5G si telefonul pliabil Galaxy Fold 5G

Joi, 5 septembrie, Samsung a anuntat in cadrul IFA 2019 relansarea pentru Samsung Galaxy Fold si lansarea lui Galaxy Fold 5G, plus a liderului seriei A, Samsung A90 5G.

Samsung Galaxy A90 5G este primul telefon mid-range cu capacitati 5G

Daca pana acum, producatorii au rezervat conectivitatea 5G pentru telefoanele de top, precum Galaxy Note 10 Plus 5G sau OnePlus 7 Pro 5G, se pare ca sud-coreenii incep sa introduca acest feature si in telefoane care intra teoretic) in gama mid-range.

REVIEW Samsung Galaxy Note 10 - Cel mai manevrabil telefon mare

Seria Note de la Samsung a fost mereu despre telefoane mari, cu un stylus ca metoda suplimentara de interactiune si cu mai toate specificatiile posibile si imposibile. Acum insa, linia care practic lansa moda phablet-urilor de alta data lasa deoparte unele din specificatiile de top si face o serie de compromisuri care poate nu sunt pe gustul utilizatorilor hard-core. Pe de alta parte, noul Note reuseste prin cateva trucuri tehnice si un design mult imbunatatit sa devina acel telefon cu stylus perfect pentru cei care poate, in trecut, acceptau pretul piparat, dar se speriau de dimensiunile prea mari ale unui astfel de dispozitiv. HotNews. ro a testat noul Note 10 si vine acum cu un review in detaliu: unde reuseste sa convinga Note 10 si unde ar mai fi loc de imbunatatiri.

Samsung Galaxy Note 10+ versus iPhone XS Max: care este mai rapid

Era doar o chestiune de timp pana cand Galaxy Note 10+ sa fie testat alaturi de varful de gama de la Apple, un iPhone Xs Max. Cei de la PhoneBuff si-au facut o traditie din realizarea unor.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )