Libnet.ro
UNICEF

12:00

Samsung Galaxy Note 9 are cel mai bun ecran de pe piata

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9 are cel mai bun ecran de pe piata

Odata cu aparitia lui Samsung Galaxy Note 9 pe piata, apar si testele efectuate asupra telefonului, iar rezultatul in ceea ce priveste ecranul e unul nu foarte surprinzator. De fiecare data cand apare un telefon de top pe piata, acesta e supus unor varii teste de catre diverse companii. Unii fac teste de rezistenta, unii []. continuă pe Playtech

Care e cel mai bun telefon Samsung din ultimul an

Samsung Galaxy Note 9 a fost comparat cu un Galaxy S9 Plus si un Note 8. Daca esti un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a fost asteptat cu sufletul la gura de fani brandului sud coreean, [].

Samsung Galaxy Note 9 versus Galaxy S9 Plus si Note 8: rezultate sunt surprinzatoare

Cei de la GSMArena au reusit deja sa puna mana pe un Galaxy Note 9 si l-au comparat cu un Galaxy S9 Plus si un Note 8. Daca esti un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a [].

Samsung Galaxy Note 9 versus Galaxy S9 Plus si Note 8: rezultatele sunt surprinzatoare

Cei de la GSMArena au reusit deja sa puna mana pe un Galaxy Note 9 si l-au comparat cu un Galaxy S9 Plus si un Note 8. Daca esti un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a [].

Samsung Galaxy Note 9, subiect de glume pentru Huawei

Nu a trecut mult timp de la lansarea oficiala a noul Galaxy Note 9, iar echipa de marketing a celor de la Huawei a inceput sa faca glume pe seama recentului varf de gama de la Samsung. Cu mult timp inainte de lansarea noului Galaxy Note 9, devenise evident din speculatiile online, ca nu vom [].

A fost desemnat cel mai bun oraspentru locuit. Are multe spatii verzi, iar transportul public este ieftin si eficient

Melbourne a fost detronat de pe pozitia sa de orasul cel mai locuibildin lume dupa sapte ani consecutivi, pierzand coroana in favoarea capitalei Austriei, Viena, relateaza DPA si Reuters. Raportul.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Samsung te asigura ca bateria lui Galaxy Note 9 n-o sa-ti faca farse

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat in urma cu cateva zile, iar sud-coreenii simt ca au datoria sa te asigure ca bateria telefonului este perfecta. Samsung Galaxy Note 9 vine cu cea mai mare baterie a unui flagship sud-coreean, de pana acum. Ai la dispozitie 4. 000 mAh, astfel ca s-ar putea sa n-ai nevoie [].

Celelalte trei telefoane lansate de Samsung odata cu Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 arata aproximativ la fel ca modelul din 2017. La exterior. Conteaza si nu conteaza asta, cert e ca pe Android exista, din nou, un smartphone premium. Primul smartphone cu Android cat de cat premium pe care l-am avut a fost un Samsung Galaxy S. Pe atunci aproape) toate erau facute din [].

Cemacon - cel mai rentabil titlu de la BVB

Cu o crestere de 25,92%, in raport cu moneda europena, in intervalul 2 - 9 august, actiunile producatorului de sisteme de zidarie Cemacon CEON) reprezinta titlurile cu cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Pe data de 8 august, compania si-a publicat rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an, emitentul raportand un profit net de 13,7 milioane de lei, in crestere cu 160% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unei cifre de afaceri de 54,85 milioane de lei, cu 41% peste cea obtinuta la finalul primelor sase luni ale anului trecut. Valoarea activelor totale se ridica, la data de 30 iunie 2018, la 193,29 milioane de lei, in crestere cu 7% fata de cea inregistrata la finalul anului trecut, in timp ce datoriile totale au scazut cu 2%, pana la 70,3 milioane de lei, pentru acelasi interval de raportare. Piata a reactionat, cotatia CEON inregistrand, in acea zi, un salt de 12,78%, pe fondul unui volum de aproape 3,92 de milioane de actiuni, cel mai mare rulaj consemnat de actiunile companiei de la finalul anului 2016 si pana in prezent.

Cum sa iti gasesti vocatia: devino cel mai bun facand ceea ce-ti place

Fa ceea ce-ti place si nu va trebui sa mai muncesti niciodata in viata ta, spunea Confucius. Atunci cand te ocupi de ceva ce te pasioneaza si iti pune abilitatile in valoare ai toate sansele sa fii unul dintre putinii oameni care se bucura de munca pe care o fac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )