Libnet.ro
UNICEF

16:00

Samsung Galaxy S10 Cand Samsung a ascuns un computer intr-un telefon

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 Cand Samsung a ascuns un computer intr-un telefon

Samsung Galaxy S10 a ajuns in ziua in care sa fie prezentat tuturor. Asa arata un telefon pentru care Samsung, s-ar putea spune, s-a pregatit 10 ani. Mai mult ca oricand, compania. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 apare intr-un video care n-ar fi trebuit sa fie pe net

Mai sunt doar cateva zile pana cand Samsung prezinta oficial Samsung Galaxy S10, insa scurgerile de informatii despre noul telefon nu se opresc. Samsung Galaxy S10 apare intr-un video care.

Samsung Galaxy S10 Plus: tot ce are special cel mai puternic telefon

Samsung Galaxy S10 a fost cel mai asteptat telefon al companiei. Odata cu el, Samsung a anuntat si cel mai puternic telefon pe care l-a produs vreodata si nu-i 5G). Samsung Galaxy S10 va fi.

Lansare Samsung Galaxy S10: ecran mai mare, mai multe camere, tehnologie 5G: Specificatii complete pentru cel mai nou flagship Samsung

La un un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung lanseaza patru modele noi de Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 e primul telefon smartphone cu certificat HDR10+, ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE.

Lansare Samsung Galaxy S10: ecran mai mare, camere mai multe, tehnologie 5G. Specificatii complete pentru cel mai nou flagship Samsung

La un un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung lanseaza patru modele noi de Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 e primul telefon smartphone cu certificat HDR10+, iar ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE.

LIVE Lansare Samsung Galaxy S10: tot ce trebuie sa stii despre noul telefon

Samsung Galaxy S10 e aproape de prezentarea oficiala. De la ora 21:00, PLAYTECH transmite in format live text lansarea oficiala pentru Samsung Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 e cel mai asteptat.

Samsung Galaxy S10 5G: monstrul pregatit pentru internetul viitorului

Samsung a promis un telefon 5G in 2019 si, in sfarsit, l-a livrat. Ecranul e imens, hardware-ul e impresionant si in interior are un modem pentru 5G. Acesta e Samsung Galaxy S10 5G. Samsung.

Samsung Galaxy S10: specificatii pentru cel mai popular model Samsung

Samsung Galaxy S10 a fost cel mai asteptat telefon al companiei. Si, in sfarsit, a fost prezentat oficial. Acesta e modelul standard pe care, foarte probabil, il vei vedea peste tot.

Samsung Galaxy S10 se LANSEAZA. Cu ce NOUTATI vine el comparativ cu modelul anterior

Compania Samsung va lansa miercuri modelul Samsung Galaxy S10, cu putin timp inainte de deschiderea oficiala a Mobile World Congress. Si potrivit GSMArena noul telefon are urmatoarele specificatii tehnice: .

Samsung Galaxy S10 are un rival chinezesc: ce specificatii are Xiaomi Mi 9

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat pe 20 februarie. Xiaomi Mi 9 va fi aratat lumii tot atunci. Bine, e mult spus aratat, pentru ca Xiaomi nu s-a chinuit deloc sa-l tina secret. Samsung.

Samsung Galaxy S10, pret: cat costa Galaxy S10 la Orange, Digi, Vodafone, Telekom

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie, de la ora 21 ora Romaniei). Poti urmari in timp real toate informatiile intr-un live text al PLAYTECH. Pana cand Samsung Galaxy.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )