Libnet.ro
UNICEF

07:16

Samsung produce o noua memorie RAM de 12GB. Care sunt modificarile fata de generatia actuala

Adevărul Adevărul,
Samsung produce o noua memorie RAM de 12GB. Care sunt modificarile fata de generatia actuala

Modulul RAM nu va fi disponibil pe Note 10, compania sud-coreeana fiind asteptata sa il utilizeze incepand cu telefoanele de anul viitor. continuă pe Adevărul

Legea Pensiilor. Cum se pot cumula pensia si alte venituri. Care sunt conditiile

Legea pensiilor, care va intra in vigoare in anul 2021, va permite cumularea pensiei cu alte venituri precum cele salariale sau cele obtinute din activitati independente. Din momentul in care noua Lege a pensiilor va intra in vigoare, cea actuala nu va mai fi valabila. Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti .

Nimeni din Guvern nu se va atinge de aceste pensii. Care sunt pensionarii care scapa de taxare

Guvernul a anuntat care sunt pensionarii care vor scapa de taxe. Secretarul general al Partidului Social Democrat a sustinut ca va face o analiza foarte atenta asupra pensiilor care depasesc o anumita suma. Ce pensionari scapa de taxare? Guvernul a facut anuntul Mihai Fifor, secretar al Partidului Social Democrat a declarat ca va urma sa .

Schimbarea si reinnoirea permisului de conducere. Care sunt noile reguli pentru soferi

Anunt important pentru soferi! Ministerul Sanatatii a informat noile reguli pentru schimbarea si reinnoirea permisului de conducere. Schimbarea si reinnoirea permisului auto de conducere. Noile reguli se aplica deja Ministerul Sanatatii a dat un act normativ prin care modifica modul in care o anumita categorie de persoane poate obtine sau reinnoi permisul de conducere. Totodata, .

Ordinea in care sunt nascuti copiii conteaza. Cum esti daca te-ai nascut primul, al doilea sau al treilea

Un subiect mult discutat intr-o familie cu mai multi frati, locul in familie. Cearta vesnica dintre acestia se rezuma la calitatile si iubirea pe care le-o acorda parintii in functie de venirea pe lume. Ce inseamna daca te-ai nascut primul? Ce inseamna daca te-ai nascut primul, al doilea sau al treilea? Ordinea nasterii conteaza! intr-o .

Dacia Duster si Renault Duster Care sunt diferentele?

Duster a devenit un produs global, cu un succes la care nici Dacia, nici Renault nu s-au asteptat. SUV-ul romanesc se comercializeaza pe anumite piete cu logo-ul Renault. Dar nu numai denumirea este diferita. Care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )