Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO IFA 2019: Samsung lanseaza Samsung Galaxy A90 5G si telefonul pliabil Galaxy Fold 5G

Adevărul Adevărul,
VIDEO IFA 2019: Samsung lanseaza Samsung Galaxy A90 5G si telefonul pliabil Galaxy Fold 5G

Joi, 5 septembrie, Samsung a anuntat in cadrul IFA 2019 relansarea pentru Samsung Galaxy Fold si lansarea lui Galaxy Fold 5G, plus a liderului seriei A, Samsung A90 5G. continuă pe Adevărul

Samsung va lansa din nou telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, scrie presa din Coreea de Sud. Gadget-ul de 2.000 de euro ar putea fi prezentat si la targul IFA Berlin

Samsung va lansa oficial telefonul pliaibl Galaxy Fold pe 6 septembrie, scrie agentia sud-coreeana Yonhap News. Este posibil ca Galaxy Fold sa fie prezentat si la targul de tehnologie IFA Berlin care incepe in 6 septembrie. Samsung nu a precizat daca Galaxy Fold va fi prezentat la Berlin, compania anuntand pentru moment noi modele de frigidere si de cuptoare. Reamintim ca Galaxy Fold ar fi trebuit lansat in aprilie, dar problemele descoperite de cei care au facut review au fortat compania sa amane totul cu cateva luni.

VIDEO Samsung a anuntat ca lanseaza din nou telefonul pliabil Galaxy Fold care acum cateva luni a avut probleme

Samsung a anuntat ca re)lanseaza telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie in Coreea de Sud si apoi in cateva tari mai importante precum Franta, Germania, SUA si Marea Britanie. Vor exista doua versiuni de culoare si in unele tari va exista varianta 5G. Samsung spunea in iulie ca a remediat problemele care au fost descoperite la primul Fold, in aprilie. Compania a fost nevoita sa amane cu peste patru luni lansarea telefonului de 2. 000 de euro.

Samsung Galaxy A90 5G este primul telefon mid-range cu capacitati 5G

Daca pana acum, producatorii au rezervat conectivitatea 5G pentru telefoanele de top, precum Galaxy Note 10 Plus 5G sau OnePlus 7 Pro 5G, se pare ca sud-coreenii incep sa introduca acest feature si in telefoane care intra teoretic) in gama mid-range.

Samsung a lansat, in sfarsit, telefonul cu 5G care poate inlocui si Galaxy Note 10

Samsung Galaxy A90 e un telefon pe care il asteptam inca din primavara. in sfarsit, a fost anuntat si ofera unele dintre cele mai bune specificatii, in timp ce pretul va fi mai mic.

Samsung lanseaza primul sau procesor mobil cu integrare 5G, Exynos 980

Compania sud-coreeana a anuntat astazi cel mai recent procesor mobil, Exynos 980, care combina cel mai inalt nivel de performanta al conectivitatii cu un modem integrat 5G si performante de procesare inteligenta intr-un singur cip.

Laptopurile care iti arata ce vor profesionistii intr-un computer portabil

La IFA 2019, Acer a anuntat o serie noua de laptopuri: ConceptD Pro. Asta dupa ce, in primavara, compania a lansat prima serie de computere destinate celor care au nevoie de performante.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )