Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miturile despre paine de care trebuie sa stii ca sa ai o sanatate mai buna

Playtech Playtech,
Miturile despre paine de care trebuie sa stii ca sa ai o sanatate mai buna

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si [] . continuă pe Playtech

Dragnea: Vor plati toti care trebuie sa plateasca pentru tot raul facut

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca variposta lacampania dusa de Ponta si Maior. Voi ripostaprin legi, prin presiune publica pusa in asa fel incat toti cei care trebuie sa.

Acestea sunt persoanele pe care trebuie sa le iertam indiferent de situatie. Asa scapam de toate energiile negative

Persoanele pe care trebuie sa le iertam intotdeauna sunt parintii nostri. Afirmatia a fost facuta de Catalina Porumbel, la Adevaruri ascunse. Sa ne iertam parintii. Asa scapam de energia.

Utile: Cum ti tratezi hipertensiunea arteriala fara tratament medicamentos; Alimentele care trebuie consumate la nceput de toamna; Apendicele, scutul imunitatii noastre. La ce pericole se expun persoanele care nu l mai au

Ce contin in realitate crenvurstii! Habar n-aveai ce mananci de fapt. Cat de sanatosi sunt crenvurstii din magazine: contin carne procesata, nitrati de sodiu si o bacterie care provoaca listerioza Tocatura din resturi de tot felul. Ce este Sindromul Burnout, de care sufera multe vedete din Romania. in limba romana se traduce prin Sindromul epuizarii profesionale. Este vorba de un sentiment de epuizare fizica si psihica ce isi are originile intr-o activitate profesionala.

Ce ustensile din bucatarie trebuie schimbate cel mai des

Exista cateva ustensile de bucatarie pe care le cumperi pentru o viata. Altele trebuie schimbate des sau foarte des pentru ca se umplu de bacterii sau isi pierd din calitati. Partea buna este ca nu costa at.

Tomac, dupa publicarea imaginii cu Dragnea si Maior: Demisia, Demisia, Demisia! Am aflat cine este, de fapt, seful statului paralel pe care trebuie sa-l eliberam de aceasta povara

Liderul PMP Eugen Tomac cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, pe care il acuza ca este seful statului paralel. Totul dupa ce fostul premier Victor Ponta a publicat pe.

Tomac i cere demisia lui Dragnea, dupa publicarea fotografiei cu Maior: Am aflat si noi cine este, de fapt, seful statului paralel pe care trebuie sa-l eliberam de aceasta povara

Liderul PMP, Eugen Tomac, il acuza pe Liviu Dragnea ca ar fi seful statului paralel si ii cere acestuia sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, scrie Mediafax. Cererea vine in contextul unei fotografii postate pe Facebook de Victor Ponta in care Dragnea apare alaturi de George Maior.

DEZASTRUL din iNVATAMANTUL romanesc : 4000 de scoli sunt in pericol! FONDURI alocate pentru unitati care trebuie iNCHISE

Din cele 6. 200 de unitati de invatamant care au nevoie de autorizatie de securitate la incendiu, peste 3. 800 nu o detin, pentru 495 de constructii nu a fost efectuata receptia la terminarea lucrarilor, iar.

Dezvaluiri despre omul care a facut pariu cu Dragnea. Care este de fapt adevarata fata a acestuia

Andreea Sava a prezentat sambata seara evolutia personajelor din momentele-cheie ale ultimului an. Taximetristul care a mers cu naveta de bere la Dragnea a fost surprins cu familia in Statele Unite. Pe 9 in apr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )