Libnet.ro
UNICEF

21:00

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Playtech Playtech,
Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic. continuă pe Playtech

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

Ce trebuie sa stie toti cei care stau la bloc. Scutiri de cheltuieli daca se intampla asta

De multe ori ne intrebam daca exista o legatura intre a fi proprietarul unui apartament din bloc si a fi membru in asociatia de locatari al acelui bloc. Motivul pentru care se invoca de obicei iesirea din asociatie este scaparea de la plata unor cheltuieli lunare. Cu toate acestea, ele oricum vor trebui sa fie .

Lovitura pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla la pompa acum

Cand vine vorba de pretul combustibilului, ultimul an a fost bun din acest punct de vedere. Motorina si benzina la preturi mici, mai ales pentru romani. Dar lucrurile incep sa se.

Marea Britanie impune obligativitatea carantinei pentru toti calatorii care vin din strainatate

Marea Britanie a anuntat vineri ca va impune incepand de luni, pe langa obligativitatea prezentarii unui test negativ COVID-19, si respectarea unei perioade de carantina in cazul tuturor calatorilor care sosesc din strainatate, punand capat exceptiilor acordate anumitor tari, cu scopul de a evita contaminarea cu noile variante ale virusului, informeaza AFP.

CTP a umilit toti profesorii care refuza vaccinarea anti-covid-19. Toata Romania a auzit ce a zis

Cristian Tudor Popescu atrage din nou atentia dezbatand public un subiect controversat: dascalii si imunizarea pentru coronavirus. CTP a umilit toti profesorii care refuza vaccinarea anti-covid-19. Cristian Tudor Popescu despre profesorii care refuza vaccinarea Redeschiderea scolilor de pe 8 februarie 2021 face obligatorie imunizarea dascalilor, dat fiind ca acestia vor intra in contact direct cu .

Avertismentul specialistilor despre criptomonede. Ce risca toti romanii care investesc

Specialistii din pietele financiare sunt de parere ca celebrele criptomonede nu reprezinta in mod necesar viitorul. Aceste criptomonede servesc unor scopuri utile. Dar exista cateva speculatii. Una dintre cele mai fundamentale probleme este ca activele criptografice pot fi, fie acoperiri utile, fie forme utile de plata, dar nu ambele, mai spun aceeasi analisti. Criptomonede, sau .

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Ce se intampla, de fapt, cu cei care nu se vaccineaza. Anuntul doctorului Virgil Musta pentru toti romanii

A doua etapa de vaccinare a inceput. Mai cu probleme, cu rezolvari, romanii care sunt eligibili pentru aceasta etapa au inceput sa fie programati pentru prima doza. in ciuda faptului ca.

Anuntul de la UE pentru cei care se vaccineaza si vor sa faca asta. Ce pregateste chiar acum

In Uniunea Europeana se vorbeste despre conditiile in care se vor desfasura calatoriile anul acesta, in contextul in care toate tarile au inceput vaccinarea populatiei. Toate.

Nicusor Dan: Avem nevoie de toti cei capabili sa lucreze la modernizarea sistemului de termoficare. Vrem sa facem reabilitari pe mai multe tronsoane in paralel, in diverse zone din Capitala

Nicusor Dan, primarul general al Municipiului Bucuresti, a avut marti o prima intalnire cu reprezentantii companiilor care deruleaza activitati in domeniul modernizarii si reparatiilor retelelor si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )