Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment: apa din Bucuresti, pericol pentru populatie. Cine baga spaima in populatie?

Playtech Playtech,
Avertisment: apa din Bucuresti, pericol pentru populatie. Cine baga spaima in populatie?

Pe 30 ianuarie s-a aflat ca Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila. intre timp, Ministerul Sanatatii a derulat teste proprii si a emis un avertisment deosebit de serios. Ministerul Sanatatii a comunicat in seara zilei de 30 ianuarie ca Apa Nova a folosit o cantitate mare de clor in tratarea apei. continuă pe Playtech

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Reactia Apa Nova in urma isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila si se recomanda evitarea consumarii directe a acesteia. Apa Nova a anuntat problema abia dupa ce consumatorii au semnalat un miros suspect la apa de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari si alti locuitori din Bucuresti au luat legatura cu reprezentantii Apa Nova dupa [] .

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Apa Nova raspunde isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila. Asta a pornit un fel de isterie pe Facebook. Totusi, lucrurile nu-s asa simple. in anumite cartiere din Bucuresti, mai multi locuitori sustin ca apa are un puternic miros de clor. Apa Nova a anuntat problema dupa ce consumatorii au semnalat asta. Totusi, conform acestora, e [] .

APA NOVA: Apa din Bucuresti este potabila

Apa de la robintele bucurestenilor este buna de baut, au anuntat in urma cu putin timp reprezentantii APANOVA.

Ministerul Sanatatii: Bucurestenii sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut, prepararea hranei sau in igiena personala

Ministerul Sanatatii le recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet pentru baut, prepararea hranei sau in igiena personala, in conditiile in care a fost folosita o cantitate mare de clor pe.

Apa din Bucuresti nu e buna nici de dus: Ce recomanda Ministerul Sanatatii

La inceputul zilei de miercuri, problema apei potabile din Bucuresti nu era atat de grava. intre timp, Ministerul Sanatatii a facut public un avertisment pentru toti cetatenii Capitalei. Daca locuiesti in Bucuresti, este foarte important sa nu folosesti apa de la robinet pentru baut, gatit sau igiena personala. Motivul din spatele acestui mesaj al Ministerului [] .

Atentie! Ministerul Sanatatii recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut si pentru prepararea hranei

Distribuitorul de apa potabila pentru Bucuresti a utilizat pentru tratarea apei o cantitate mare de clor, necesara in conditiile in care pe 29 ianuarie 2019 s-a produs o poluare cu amoniu pe raul Arges, in.

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Apa Nova: Efectul, ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari au reclamat la call-centerul Apa Nova ca apa de la robinet nu doar ca nu se poate bea, ci mirosul pregnant.

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Iulia era intr-un autobuz din Bucuresti, cand a auzit un barbat vorbind la telefon. Cand si-a dat seama cu cine vorbeste, nu s-a putut abtine sa nu rada

O calatoare din Bucuresti, cu unul dintre autobuzele STB, a avut parte de un dialog savuros, chiar in apropierea ei. Fara sa vrea, Iulia a fost martora unei conversatii cu iz de nunta, chiar daca la a doua.

Cea mai curata apa din lume se afla in Romania

Romania gazduieste sapte izvoare in Muntii Bucegi, la 1. 300 metri altitudine. Apa lor e considerata cea mai curata apa din lume. Izvoarele se afla intre frumoasele Lacuri Bolboci si Scropoasa, la cota 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )