Libnet.ro
UNICEF

11:00

Boala care devine netratabila din cauza covid-19. Romani, atentie mare. E periculoasa

Playtech Playtech,
Boala care devine netratabila din cauza covid-19. Romani, atentie mare. E periculoasa

Anunt ingrijorator din partea reprezentatilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Conform specialistilor, o boala devine netratabila din cauza covid-19. Din pacate, este o afectiune periculoasa si cu care se confrunta multe persoane. Ce boala nu va mai putea fi tratata din cauza coronavirusului Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au facut un anunt care pune pe jar . continuă pe Playtech

Bauturile interzise din cauza pandemiei. Oamenii nu vor mai avea acces la ele, deloc

Luni seara, in contextul in care tara a depasit pragul de un milion de contaminari cu noul COVID-19, in Africa de Sud, vanzarea alcoolului este interzisa si purtarea mastii devine obligatorie peste tot, anunta presedintele Cyril Ramaphosa. Bauturile interzise din cauza pandemiei Totodata, interdictia de circulatie pe timpul noptii a fost extinsa. incepand cu orele .

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, lovitura financiara dura din cauza covid-19. Cum au pierdut banii

Ultimele 10 luni nu au fost deloc fericite pentru actori, care au ramas fara locuri de munca, teatrele fiind inchise. La fel de mult au suferit si cantaretii, insa. Desi acestia au mai putut participa la petreceri private, spre deosebire de actori, mare parte din evenimente au fost anulate. De exemplu, pentru Carmen de la .

Valeriu Gheorghita: Vaccinurile anti-COVID-19 vor fi livrate cu o zi intarziere din cauza unor probleme aparute la fabrica din Belgia

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat de ce a doua transa de vaccinintarzie. Noul transport va ajunge in Romania cu o zi intarziere, din cauza unei.

Noi vaccinuri anti-COVID-19 vor sosi in Romania in 29 si 30 decembrie. Livrarea intarzie din cauza unor probleme tehnice ale producatorului

Autoritatile au anuntat, duminica seara, ca livrarea de vaccinuri anti-COVID-19 intarzie in opt tari din cauza unor probleme tehnice ale producatorului. Conform informatiilor cunoscute la acest moment, in.

Andreea Marin, dezvaluiri despre relatia cu viitoarea soacra. Care este atmosfera din casa Zanei de Sarbatori

Ca in fiecare an, de Sarbatori, Andreea Marin se inconjoara de oameni dragi. Chiar daca spune ca a ramas cea mai varstnicadin familie, din cauza faptului ca parintiiau plecat demult intr-o.

Povestea romanului care si-a salvat un conational din flacari. Patru romani au ramas fara casa in urma unui incendiu din Irlanda de Nord

Daniel Calugar, un roman de 34 de ania salvat un conational de-al sau in Irlanda de Nord. Patru romani au ramas fara casa,dupa ce un incendiu le-a distrus locuintadinIrlanda de.

Turneul de tenis de la Indian Wells, amanat din cauza COVID-19

Turneul de tenis de la Indian Wells care ar fi trebuit sa se desfasoare intre 8 si 21 martie in Cali.

MAE, atentionare de calatorie in RegatulUnit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza furtunei Bella

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie pentru cetatenii care planuiesc sa calatoreasca in Marea Britanie. Meteorologii au atras atentia ca, duminica, 27.

Barna: Nu e cazul sa facem acum referendumul pentru Fara penali din cauza pandemiei

Dan Barna sustine ca referendumul pentru Fara penali in functii publice va fi organizat dupa ce trece pandemia. El spune ca, desi actuala Coalitie are majoritate in Senat, pentru a trece initiativa de modificare a Constitutiei si organizarea referendului in 30 de zile, acest lucru va fi rezolvat cand revenim la o societate care iese cu incredere din casa.

STS: Cetatenii care fac parte din etapa 3 de vaccinare vor putea sa se inscrie la vaccin fara semnatura electronica

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis capersoanele din etapa 3 de vaccinarepopulatia generala) vor putea sa se inscrie fara safie conditionate de detinerea unei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )