Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cati bani castiga o infirmiera in Romania. Situatia dezastruoasa din tara

Playtech Playtech,
Cati bani castiga o infirmiera in Romania. Situatia dezastruoasa din tara

Astazi, in intreaga tara au avut loc proteste ale cadrelor medicale. Federatia Solidaritatea sanitara a organizat manifestatii in fata Guvernului Romaniei si in fata prefecturilor din toata Romania pentru a-si striga nemultumirea. Cati bani castiga o infirmiera in Romania Astazi, incepand cu ora 12. 00, peste 100 de sindicalisti din domeniul Sanatatii, apartinand Federatiei Solidaritatea Sanitara, . continuă pe Playtech

Gica Hagi, prima lovitura financiara din 2021. Cati bani castiga Regele

Gica Hagi a dat prima lovitura financiara din 2021. S-a aflat cati bani castiga Regele Gica Hagi. De unde vin banii, cititi in articolul de mai jos. Gica Hagi a inceput 2021 cu dreptul. Ce lovitura financiara a dat Regele Gica Hagi a inceput noul an cu dreptul, scrie digisport. ro. Regele Gica Hagi a dat .

Cati bani primesc partidele de la stat. PSD si PNL, sume colosale in ianuarie 2021

Partidele primesc sume colosale de la stat. PSD-ul deschide lista, cu cea mai mare subventie acordata de AEP. Desi nu au intrat in Parlament, PMP si PRO Romania au primit subventii. Cati bani primesc partidele de la stat Cu toate ca e pandemie, partidele politice primesc bani de la stat chiar inainte de finalul lunii.

Sex And The City revine! Cati bani vor primi actritele!

O veste de zile mari pentru fanii Sex And The City. Serialul revine cu episoade nou noute, lucru confirmat de insasi Sarah Jessica Parker pe retelele de socializare. Afla cati bani vor primi actritele.

Ministrul Energiei: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam

Virgil Popescu, ministrul Energiei,a spus caRomania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam. Romania este pregatita din punct de vedere.

MINISTERUL ENERGIEI: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece

Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam, iar Sistemul National de Transport Gaze Naturale, precum si Reteaua de Transport Energie Electrica functioneaza in parametri optimi, informeaza Ministerul Energiei, intr-un comunicat transmis, astazi.

Salariul minim pe economie, marit oficial: cati bani iei in mana si de cand

Cresterea salariului minim pe economie in Romania a intrat in Monitorul Oficial. Din pacate, o formulare interpretabila va face probleme angajatilor. Salariul minim pe 2021 in Romania este.

EXCLUSIV Mostenirea Gabrielei Firea: Cati angajati are Primaria Capitalei cu tot cu subordonate si companii municipale, cati bani sunt cheltuiti pentru personal si top 10 salarii (Ep. I)

Primaria Capitalei, cu tot cu institutiile din subordine si companiile municipale infiintate de fostul primar general Gabriela Firea are in total 26. 133 de angajati, potrivit datelor furnizate de institutie la solicitarea HotNews. ro. Aparatul propriu al primarului general este format din 1. 030 de oameni, iar restul pana la 6. 949 sunt angajati in institutiile subordonate, de la teatre pana la Administratia Cimitirelor si Administratia Strazilor. in companiile municipale sunt angajati peste 19. 000 de oameni.

PWC ROMANIA: Investitorii imobiliari din Europa se orienteaza catre orasele mari si active minim perturbate de criza sanitara

Investitorii imobiliari din Europa se orienteaza tot mai mult catre orasele mari si active din sectoare minim perturbate de criza sanitara, care asigura venituri stabile, precum logistica si rezidentialul, potrivit raportului Emerging Trends in Real Estate 2021, realizat de PwC si Urban Land Institute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )