Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Playtech Playtech,
Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa fie un gigant si ar putea conduce la schimbari semnificative in industria monitorizarii sanatatii omului. in urma cu cateva luni, la IBM Think 2018, conferinta emblematica a companiei, compania a prezentat cel mai mic computer din lume. Acesta avea o dimensiune de []. continuă pe Playtech

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Acesta este cel mai vechi pod din lume. Ce varsta are si unde a fost descoperit

Girsu a fost un stravechi oras sumerian. Vestigiile anticei asezari urbane se afla cam la jumatatea distantei dintre orasele moderne Bagdad si Basra, in sudul Irakului. in situl de la Girsu au fost.

Poveste CUTREMURATOARE la Campionatul Mondial: A devenit cel mai varstnic jucator din istorie

Portarul egiptean Essam El Hadary va fi titular in meciul impotriva Arabiei Saudite, devenind la 45 de ani si 5 luni, cel mai batran jucator din istoria Campionatelor Mondiale. Capitan al Egiptului in peste.

Alro - cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au avut un randament de 0,54%, in raport cu moneda euro, in perioada 13 - 20 iunie, reprezentand, astfel, titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul de timp analizat.

Iata care sunt persoanele cu cel mai mic risc de depresie. Afla daca te numeri printre ele

Femeile care se descriu ca fiind matinale sunt mai putin susceptibile de a dezvolta depresie, conform noilor cercetari. Un studiu de pestee 32,000 de femei publicat in Jurnalul de Cercetare.

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume. in urma cu cativa ani, Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez, cu relatii in cele mai importante companii.

Cel mai inalt vulcan din Asia, cucerit de sase romani: De la gandul ca vom urca in pantaloni scurti si tricou, am ajuns sa urcam cam cu toate hainele pe noi

Sase romani au reusit sa urce pana pe varful Damavand cel mai inalt vulcan de pe teritoriul Asiei. Acestia ne-au povestit cum a decurs expeditia si cu ce impresii s-au intors din Iran.

CEL MAI MARE SCANDAL din showbiz: Tristan Tate si-ar fi parasit iubita pentru Bianca Dragusanu. A luat pastile... (FOTO)

Una dintre prietenele fostei iubite ale lui Tristan a facut dezvaluiri socante despre cum se poarta barbatul intr-o relatie dar si despre situatia financiara a acestuia. Astfel, apropiata domnisoarei cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )