Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum se apara Apa Nova in scandalul apei potabile din Bucuresti

Playtech Playtech,
Cum se apara Apa Nova in scandalul apei potabile din Bucuresti

In timp ce Ministrul Sanatatii recomanda burestenilor din sectorele 5 si 6 sa nu foloseasca sub nicio forma apa de la robinet, reprezentantii Apa Nova spun ca in urma analizelor efectuate, apa este potabila. Deci, poate fi folosita. Apa Nova anunta ca in urma analizelor efectuate in ultimele ore calitatea si potabilitatea apei produsa si [] . continuă pe Playtech

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Scandalul apei potabile din Capitala - Gabriela Firea i scrie lui Iohannis si cere ca CSAT si SRI sa clarifice controversele

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca i-a scris presedintelui Klaus Iohannis despre situatia de la Apa Nova si ca a cerut SRI si CSAT sa faca verificari pentru a lamuri afirmatiile contradictorii ale autoritatilor privind potabilitatea apei de la robinet. Firea spune ca cine a dezinformat populatia trebuie sa plateasca. Apele Romane, dupa ce Apa Nova a sustinut ca nu a fost avertizata in legatura cu poluarea de pe Arges: Apa raului s-a incadrat in parametrii pentru tratare in vederea potabilizarii.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE: Sa ne trimita toate sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor (FOTO)

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorin Pintea, sa trimita la Primarie.

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in scandalul apei potabile: Sa ne trimita sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa trimita la.

Scandalul apei potabile. Gabriela Firea a trimis o scrisoare catre presedintele Iohannis, SRI si CSAT

Scandalul apei potabile din Capitala ia amploare. Gabriela Firea, primarul general al municipiului Bucuresti, a luat decizia de a transmite o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, Serviciului Roman de Informatii si Consiliului Superior pentru Aparare a Tarii.

Raed Arafat, despre criza APEI POTABILE din Bucuresti: Este o problema de sanatate publica

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, avertizeaza populatia Bucurestiului cu privire la apa potabila. Este o problema de sanatate publica. Apa Nova trebuie sa colaboreze cu.

APA NOVA: Cantitatea de clor din apa nu a depasit limita legala

In urma mesajelor aparute pe retelele de socializare, care ii indemnau pe bucuresteni sa nu bea apa din reteua publica si sa isi anunte de urgenta si apropiatii cu privire la faptul ca aceasta reprezinta un pericol, Apa Nova a dezmintit zvonul si a spus ca apa nu este periculoasa pentru consum.

Problema apei din Bucuresti: ce n-a zis Apa Nova si de unde a inceput totul

Scandalul apei potabile din Bucuresti a pornit pe 30 ianuarie, prin grupuri de WhatsApp si Facebook. Apa Nova n-a fost transparenta cu informatiile si, pana la finalul zilei, Ministerul Sanatatii a spus ca nu recomanda folosirea apei. Situatia s-a dezvoltat mult mai mult pe 31 ianuarie. Pe scurt, apa din Bucuresti a avut mai mult [] .

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, dupa scandalul apei de baut din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca a dat o dispozitie ca reprezentantii Corpului de Control al primarului general sa verifice situatia de la Apa Nova. Am luat toate masurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )