Libnet.ro
UNICEF

15:00

Drama pentru romani: cum iti distruge sanatatea carnea la gratar

Playtech Playtech,
Drama pentru romani: cum iti distruge sanatatea carnea la gratar

Gratarul e un fel de traditie neoficiala a romanilor. Chiar si asa, impactul asupra sanatatii e incredibil de negativ. Cel putin daca judeci dupa nivelul de fum. Gratarul e atat o activitate, cat si un mod de-a prepara carnea. Fie ca vorbim de mielul de Paste, fie ca sunt fripturile de porc pentru iarna, gratarul [] . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romani! Bancherii au emis un cod prin care sa ii ajute pe clientii care nu-si mai pot plati ratele

Vesti bune pentru romani! Bancherii au lansat un Cod de Conduita care vine cu o serie de avantaje pentru clienti. Cei care si-au pierdut locul de munca si se afla in dificultate financiara sau cei care nu.

Surpriza de proportii pentru romani. Spectacol extraordinar in anul Centenarului

Surpriza de proportii pentru romani. Este vorba de un spectacol extraordinar in anul Centenarului. Nume mari se vor afla pe afisul acestui spectacol, intitulat O data-n viata. Oamenii stiu ce.

inca o MINIVACANTA pentru romani! OFICIAL, in aceasta luna

Velti bune pentru romani! Toti bugetarii vor beneficia si in noiembrie de cateva zile libere. in Romania, printre zile libere legale se numara si data de 30 noiembrie, ziua cand pica o alta importanta.

Sarbatoare importanta pentru romani, pe 2 NOIEMBRIE. Rugaciunea pentru sporul casei

In calendarul ortodox, pe 2 noiembrie, sunt praznuiti Sfintii Mucenici Achindin, Pigasie, Aftonie, Elpidifor, Anempodist. in aceasta zi sfanta este bine sa rostesti rugaciunea pentru sporul casei, pentru ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )