Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Playtech Playtech,
Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, . continuă pe Playtech

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie .

Surpriza momentului pentru Dacia: s-a aflat acum si toti romanii trebuie sa stie

Germanii au Volkswagen, francezii au Renault sau Peugoet, iar romanii au Dacia. Sunt multe motive pentru care marca autohtona a ramas preferata romanilor. Dacia a ramas masina preferata a.

Alimentele expirate pe care le poti manca, de fapt, fara sa ti se faca rau. Toti romanii fac aceasta greseala la cumparaturi

Exista o lista de alimente expirate pe care le poti manca, de fapt, fara sa ti se faca rau. Toti romanii fac aceasta greseala la cumparaturi. Despre ce greseala este vorba, cititi in articolul de mai jos. Sigur nu stiai asta. Exista o lista de alimente ce pot fi mancate dupa ce au expirat. Care .

Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Kaufland are o veste foarte buna pentru toti clientii sai din tara. Ultimele oferte de la Kaufland se aplica in toate magazinele pe care lantul de hypermarketuri le are in momentul de.

Toti soferii trebuie sa afle despre noua taxa auto: anuntul ministrului, chiar acum

In Romania, au existat mai multe taxe auto pentru protectia mediului. Toate esuat in momentul in care au ajuns in fata Curtii Constitutionale. Acum, noul ministru al Mediului aduce din nou.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )