Libnet.ro
UNICEF

09:45

Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii

Playtech Playtech,
Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii

Cazurile de coronavirus din Romania au inceput sa creasca intr-un ritm alert. Ce se intampla cu romanii incepand din aceasta noapte. Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii Roberto Speranza, ministrul italian al Sanatatii a anuntat printr-un mesaj pe Twitter vineri, ca cetatenii care au calatorit in Romania si Bulgaria, . continuă pe Playtech

Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Donald Trump a primit o lovitura dura. in sondajul realizat intre 15-21 iulie a aratat ca 46% dintre alegatorii inregistrati au declarat ca il vor sustine pe Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, in timp ce doar 38% il vor vota pe Donald Trump. Restul electoratului, de 16%, sunt fie indecisi, fie intentioneaza sa .

Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in urma cu scurt timp, arestarea pentru 30 de zile a procurorului DNA Mircea Negulescu! Celebrul procuror DNA, cunoscut si ca Portocala, fusese plasat sub control judiciar. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat Procurorii SIIJ fac verificari pe numele lui Mircea Negulescu in dosarul Tony Blair.

Lovitura grea pentru Vasile Blaga! Decizia de ultima ora de la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Blaga si-a vazut naruit visul de a scapa de problemele juridice, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat achitarea sa din prima instanta si a trimis dosarul inapoi la Tribunal pentru a fi reluat de la zero. Procurorii sustin ca Blaga a luat spaga 700. 000 de euro. Curtea de Apel Bucuresti a decis .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Lovitura dura pentru romani. Autoritatile au decis inchiderea piscinelor si reducerea programului la terasele in aer liber. in ce orase se aplica restrictiile

Decizie fara precedent in Arges, unul dintre judetele din Romania cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Autoritatile au decis impunerea unor masuri stricte in 12 localitati din acest judet, dupa ce premierul Romaniei a auntat ca aceasta zona se afla sub supraveghere, fiind luata in calcul carantina zonala pe acest teritoriu. Printre restrictiile stabilite .

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

Ce se va intampla, de fapt, cu pensia de stat. Avertismentul dur al specialistilor pentru romani

Specialistii financiari trag un puternic semnal de alarma legat de pensie si ne invata ce sa facem pentru a ne bucura de ceva bani la varsta la care nu vom mai putea munci. Acestia spun ca nu trebuie sa ne punem prea multe sperante in sistemul national de pensii, deoarece nu se stie cat va .

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri care ar putea fi solutia pentru a iesi din aceasta criza sanitara si din pandemia de COVID-19 cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, vestile nu sunt imbucuratoare, deoarece milioane de cetateni nu sunt responsabili, iar spitalele au ajuns sa nu mai faca fata numarului .

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )