Libnet.ro
UNICEF

16:15

Medicamentele homeopate, desfiintate intr-un proiect de lege: cine le apara in senat

Playtech Playtech,
Medicamentele homeopate, desfiintate intr-un proiect de lege: cine le apara in senat

In continuare, foarte multe persoane au incredere in remediile homeopate. Pentru ca beneficiile lor asupra sanatatii au fost contestate de numeroase studii, USR spera sa evidentieze acest detaliu important pe eticheta produselor. Un proiect de lege referitor la etichetarea medicamentelor homeopate a fost respins de curand in senat. Este vorba de o initiativa a unor [] . continuă pe Playtech

Medicamentele homeopate, desfiintate de lege: cine le apara in Senat

In continuare, foarte multe persoane au incredere in remediile homeopate. Pentru ca beneficiile lor asupra sanatatii au fost contestate de numeroase studii, USR spera sa evidentieze acest detaliu important pe eticheta produselor. Un proiect de lege referitor la etichetarea medicamentelor homeopate a fost respins de curand in senat. Este vorba de o initiativa a unor [] .

SONDAJ Aveti ncredere n medicamentele homeopate?

Senatul a respins un proiect de lege ce prevede ca pe ambalajele medicamentelor homeopate sa scrie ca acestea nu au efecte dovedite asupra sanatatii. Proiectul a fost initiat de USR, care a invocat studii internationale care sustin acest lucru. Proiectul merge acum la Camera Deputatilor, care e for decizional. Sondaj HotNews. ro: Aveti incredere in medicamentele homeopate?.

Proiectul ce prevede ca medicamentele homeopate sa fie marcate obligatoriu cu mesajul Acest produs nu are efecte asupra sanatatii, RESPINS de Senat

Propunerea legislativa a USR prin care se cerea ca pe ambalajul medicamentelor homeopate sa scrie cu majuscule Acest produs nu are efecte asupra sanatatii a fost respinsa in Senat. De asemenea, propunerea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )