Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mega Image, avertisment de maxima urgenta: nu consuma aceste produse

Playtech Playtech,
Mega Image, avertisment de maxima urgenta: nu consuma aceste produse

Mega Image a anuntat ca retrage de la vanzare doua produse. Magazinul sustine ca acestea contin produse care pot dauna sanatatii. Mega Image a anuntat pe 21 noiembrie ca retrage de la vanzare doua produse pe baza de peste, mai precis ansoa. Acestea ar contineesteri ai acidului ftalic. Ftalatii sunt niste saruri folositela combaterea tantarilor [] . continuă pe Playtech

Decizie dura luata de Mega Image in Romania: Nu consumati aceste produse!

Mega Image a anuntat ca retrage de pe piata doua conserve cu ansoa care ar contine saruri folosite la combaterea tantarilor si ca plastifiant in industria maselor plastice, pentru a le face mai flexibile, sc.

Anunt important facut de Mega Image: Compania retrage doua produse, afectate de o substanta chimica

Mega Image a anuntat ca retrage de pe piata doua produse cu ansoa a caror compozitie a fost afectata de o substanta chimica folosita la materialele plastice. Dorim sa va aducem la cunostinta ca.

Mega Image retrage doua produse: substanta chimica descoperita in ele

Retailerul Mega Image a anuntat ca retrage de pe piata doua produse cu ansoa a caror compozitie a fost afectata de o substanta chimica folosita la materialele plastice.

AI GRIJA ce mananci! Mega Image retrage de pe piata doua conserve cu ansoa

Mega Image a anuntat ca retrage de pe piata doua conserve cu ansoa, care ar contine saruri folosite la combaterea tantarilor, precum si ca plastifiant in industria maselor plastice, pentru a le face mai.

Mega Image retrage doua conserve cu ansoa

Mega Image a anuntat ca retrage de pe piata doua conserve cu ansoa care ar contine saruri folosite la combaterea tantarilor si ca plastifiant in industria maselor plastice, pentru a le face mai flexibile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )