Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mesajul dur al lui Nelu Tataru. Suntem ciuma Europei!

Playtech Playtech,
Mesajul dur al lui Nelu Tataru. Suntem ciuma Europei!

Nelu Tataru vine cu un mesaj extrem de dureros pentru romani, dupa ce Romania si-a batut reordul de persoane infectate de pe teritoriu. Ministrul Sanatatii este extrem de dezamagit de noile vesti. Nelu Tataru, mesaj dur: Suntem ciuma Europei! Radiografia Romaniei din cadrul crizei sanitare arata mai rau pe zi ce trece. Grupul de Comunicare . continuă pe Playtech

Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei, nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli

Romania trece printr-un moment dificil in urma cresterii cazurilor de COVID-19, situatie in care s-a ajuns din cauza nerespectarii regulilor si din cauza instigarii la nerespectarea lor, atrage atentia ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care subliniaza ca am ajuns ciuma Europei.

Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei

Nelu Tataru, ministrul sanatatii, este convins ca doar o supra-populare a sectiilor de terapie inten.

Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei incalcand regulile si instigand la nerespectarea lor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, miercuri, o iesire extrem de dura la adresa celor care instiga la nerespectarea regulilor menite sa tina sub control epidemia de coronavirus. Ministrul a sustinut.

Nelu Tataru ironizeaza PSD: Strigam ca am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns asa? Instigand sa nu respectam reguli

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a facut miercuri o aluzie la o postare a PSD in care ii acuzau pe Ludovic Orban si Klaus Iohannis ca ar fi transformat Romania in ciuma Europei. Cum am ajuns asa? Nerespectand sau instigand sa nu respectam reguli, a replicat Tataru.

Nelu Tataru, despre cum a ajuns Romania ciuma Europei in pandemia de COVID. Traim un moment dificil

Romania trece printr-un moment dificil din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus si am ajuns ciuma Europei, pentru ca la noi nu se respecta reguli minime de igiena sau se instiga la nerespectarea lor, a declarat ministrul Sanatatii.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, avertisment dur: Suntem intr-un moment dificil, vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, in contextul cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus, ca Romania se afla intr-un moment dificil, iar urmatoarele doua saptamani vor fi.

NELU TATARU: Cand am putut decide si am putut trata asa cum consideram noi, am avut o evolutie favorabila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca, atata timp cat autoritatile au fost lasate sa ia masurile pe care le-au considerat de cuviinta, evolutia pandemiei a fost favorabila. Tataru afirma ca suntem intr-un moment destul de dificil, vom avea doua saptamani destul de grele, pe care, insa, cu sprijinul poplatiei si al agentilor economici, crede ca le putem gestiona.

Nelu Tataru, previziune sumbra: Vom avea doua saptamani grele. Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea cazurilor COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia, marti, ca ne asteapta doua saptamani grele din punct de vedere al cazurilor de coronavirus, explicand ca suntem intr-un moment de crestere progresiva.

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )