Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in razboi cu clinica vedetelor. Decizia luata

Playtech Playtech,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in razboi cu clinica vedetelor. Decizia luata

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta ca va depune plangere penala in cazul clinicii private Swiss Estetix care a fost inchisa in toamna anului trecut deDirectia pentru Sanatate Publica Bucuresti, dar care a continuat sa funciioneze sa sa primeasca persoane care solicitau interventii estetice. Ministrul Sorina Pintea a precizat ca a trimis o notificare catre reprezentantii [] . continuă pe Playtech

Sorina Pintea depune plangere penala impotriva unui mall din Capitala pentru inchiderea unui salon in care se fac interventii estetice

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca depune plangere impotriva mall-ului din Bucuresti in care functiona un cabinet al unei clinici private in care se fac interventii estetice. Este.

Plangere penala impotriva clinicii de infrumusetare din mall. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, la Iasi, ca pe numele societatii din Bucuresti in care functiona un salon de infrumusetare in care se fac interventii estetice ilegale va fi.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultim moment despre constructia spitalelor regionale de urgenta

Sorina Pintea, ministerul Sanatatii, a declarat, marti, ca cererile de finantare pentru spitalele regionale de urgenta se pot depune in intervalul martie-aprilie, potrivit Agerpres. Cererile de.

Ministerul Sanatatii face plangere penala impotriva clinicii private care a fost inchisa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca face plangere penala impotriva clinicii private pe care inspectorii sanitari au pus lacat, pe motiv ca desi i s-a suspendat activitatea inca din luna septembrie a anului trecut, clinica facea in continuare programari si proceduri, fara a avea acest drept.

Ministrul Sanatatii: Clinica inchisa nu a avut niciodata contract cu Matteo Politi. in acest moment, sunt in desfasurare si altecontroale(VIDEO)

Continua scandalul medicilor falsi. O clinica privata a fost inchisa iar alte trei au activitatea suspendata in urma controalelor facute de Directia de Sanatate Publica. Verificarile au avut loc dupa.

Ministrul Sanatatii: O clinica a fost inchisa iar alte trei au fost suspendate, dupa cazul escrocului italian

O clinica a fost inchisa, iar altor trei li s-a suspendat activitatea si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 72. 200 de lei in urma controalelor facute de Directia de Sanatate Publica di.

Ministrul Sanatatii, anunt despre situatia de la Institutul Marius Nasta: Managerul a informat despre demararea anchetei

Ministerul Sanatatii sustine ca Directia de Sanatate Publica Bucuresti si de managerul Institutului National de Pneumftiziologie Marius Nasta au informat despre demararea unei anchete epidemiologice in ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )