Libnet.ro
UNICEF

09:45

Monica Anisie a facut anuntul asteptat de toata lumea. in ce conditii va reincepe scoala: Copilul trebuie sa invete in orice situatie

Playtech Playtech,
Monica Anisie a facut anuntul asteptat de toata lumea. in ce conditii va reincepe scoala: Copilul trebuie sa invete in orice situatie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dezvaluit in cursul zilei de luni in ce conditii vor reveni copiii la scoala din septembrie. Aceasta a abordat trei variante, iar cea castigatoare va fi adoptata in cel mai scurt timp, dupa ce se va consulta cu Ministerul Sanatatii. in ce conditii se va reveni la scoala online Ministrul . continuă pe Playtech

Trei scenarii pentru inceperea anului scolar. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Trebuie sa ne pronuntam cat mai repede

Ministrul Educatiei,Monica Anisie,vorbit, marti, despre cele trei scenarii pentru reluarea cursurilor in anul scolar si universitar 2020-2021. Nu stim exact cand anume putem sa ne pronuntam.

Monica Anisie: Avem in vedere reluarea cursurilor in mod clasic. Ne gandim si la alte scenarii

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat, marti, ca exista mai multe scenarii pentru inceperea anului scolar, unul dintre acestea fiind revenirea elevilor si a studentilor la cursuri in sistem normal.

Banca Transilvania a facut anuntul. Mii de clienti trebuie sa afle

Exista multe cauze nobile pentru care romanii sunt invitati si pot sa doneze anumite sume de bani, fie direct catre beneficiari, fie prin intermediul bancilor din Romania. Una din marile banci din Romania propune unschimb in urma unor donatii, sub forma de concurs. Banca Transilvania a facut anuntul pentru clientii sai Clientii Bancii Transilvania au .

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Bianca Dragusanu, decizie surprinzatoare. A facut anuntul cel mare

In urma cu patru luni, Bianca Dragusanu aparea la Teo Show in lacrimi, afirmand ca relatia cu Alex Bodi s-a incheiat. Anterior, cei doi divortasera dupa un lung sir de despartiri si reconcilieri. De o perioada, apele intre cei doi s-au linistit, iar din declaratiile blondinei pare ca asa vor si ramane, caci are planuri .

Cum va reincepe scoala in toamna? Anuntul de ultima ora facut de ministrul Monica Anisie

Copiii din Romania vor la scoala. Este concluzia directa a celui mai recent sondaj facut de Organizatia Salvati Copiii in care scolarii au afirmat ca pe perioada pandemiei au resimtit fie plictiseala, fie oboseala, tristete si chiar furie. Autoritatile iau insa in calcul 3 scenarii pentru reinceperea anului scolar.

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )