Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romanii care isi fac concediile in aceste doua tari. S-a ridicat carantina

Datorita numarului mare de persoane infectate, in ultima perioada, Romania a intrat in zona rosie a statelor ai caror turisti au anumite interdictii de intrare pe teritoriile anumitor state europene, si nu numai. Romania ar putea relua zborurile catre alte destinatii externe preferate incepand cu data de 27 iulie 2020, Institutul National de Sanatate Publica .

Nelu Tataru, apel disperat catre populatie. Cati ani va mai exista virusul printre noi: inca n-am terminat valul unu

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru romani, pregatindu-i cu ideea ca virusul care a ucis pana acum, in Romania, 2239 de oameni, va ramane printre noi o lunga perioada de timp. Din acest motiv, Nelu Tataru recomanda disperat ca oamenii sa respecte masurile de preventie pentru a evita dezvoltarea unor focare de infectie cu .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Avem 840 de paturi la terapie intensiva. 112 bolnavi sunt intubati, din cei 377 care sunt internati la ATI (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat in debutul sedintei de Guvern de miercuri, ca in acest moment, la nivel national exista 840 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19, iar din.

NELU TATARU: Avem 840 de paturi in Terapie Intensiva, cu tot ceea ce este necesar. in acest moment, 112 bolnavi sunt intubati din 377 care sunt internati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca 112 pacienti dintre cei 377 internati in sectiile de Terapie Intensiva sunt intubati in acest moment.

NELU TATARU: Avem 840 de paturi la ATI, cu tot ceea ce este necesar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca 112 pacienti dintre cei 377 internati in sectiile de Terapie Intensiva sunt intubati in acest moment.

A fost demarata testarea la nivel national care va arata gradul de imunizare a populatiei la infectia cu noul coronavirus. Nelu Tataru: Rezultatele vor veni la inceputul lui septembrie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat marti seara ca a inceput testarea la nivel national care va arata gradul de imunizare a populatiei la infectia cu noul coronavirus, iar rezultatele vor veni la.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 2020 este unul dintre cei mai dificili ani de la infiintarea Ambulantei si pana in prezent. Fiecare greseala sau intarziere poate sa insemne diminuarea sanselor la supravietuire

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, marti, de Ziua Nationala a Ambulantei, ca traveram unul dintre cei mai dificili ani si le multumeste angajatilor din acest sector pentru efortul depus in.

Nelu Tataru: Suntem intr-un moment pandemic cu transmitere accelerata comunitara. Sunt focare care se instituie de la persoane care se intorc din concediu

Nelu Tataru a facut noi declaratii in ceea ce priveste transmiterea comunitara accentuata a noului coronavirus din ultimele saptamani. Potrivit ministruluiSanatatii, faptul ca oamenii au cam uitat de.

Nelu Tataru: in acest moment avem 840 de paturi in terapie intensiva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in acest moment exista 840 de paturi la terapie inte.

Nelu Tataru, despre noile restrictii: Vor fi aplicate acolo unde intr-adevar avem focare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti seara ca in zilele urmatoare vor fi luate o serie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )