Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obsesia pentru jocuri video a devenit o problema reala de sanatate

Playtech Playtech,
Obsesia pentru jocuri video a devenit o problema reala de sanatate

S-au dezbatut in numeroase randuri posibilele afectiuni psihologice care ar putea fi cauzate de obsesia pentru jocuri video. Este insa prima oara cand Organizatia Mondiala pentru Sanatate s-a aruncat la un diagnostic. WHO Word Health Organization) este o autoritate foarte importanta din domeniul sanatatii mondiale, una care are in spate un numar semnificativ de cercetatori []. continuă pe Playtech

Dependenta de jocuri video, inclusa oficial de OMS pe lista afectiunilor mintale

Dependenta de jocuri video a fost inclusa oficial, luni, de Organizatia Mondiala a Sanatatii pe lista afectiunilor mintale, in aceeasi categorie cu dependenta de cocaina si cu dependenta de jocuri de noroc, au anuntat reprezentantii OMS, citati de AFP.

E OFICIAL: Dependenta de jocuri video este o boala mintala

In mod oficial, dependenta de jocuri video a fost inclusa, luni, pe lista afectiunilor mintale de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), in aceeasi categorie cu dependenta de cocaina si dependenta de.

Dependenta de jocuri video, oficial boala mintala

Jucatul compulsiv de jocuri video este considerat de-acum o noua tulburare mentala, anunta astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii, o hotarare care ar putea sa conduca la o stigmatizarea tinerilor, avertizeaza unii critici, relateaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )