Libnet.ro
UNICEF

22:00

OMS, avertisment sumbru pentru omenire. Ce pericole ne pandesc: Trebuie sa ne pregatim

Playtech Playtech,
OMS, avertisment sumbru pentru omenire. Ce pericole ne pandesc: Trebuie sa ne pregatim

Luni, Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca situatia s-ar putea agrava in contextul pandemiei de coronavirus, care a ucis peste 1,7 milioane de oameni. Trebuie sa ne pregatim. OMS, avertisment sumbru pentru omenire OMS a avertizat luni ca, desi pandemia de COVID-19, care a ucis peste 1,7 milioane de persoane si a infectat alte . continuă pe Playtech

Anthony Fauci, avertisment sumbru pentru ianuarie 2021. Pandemia ia o turnura neasteptata

Potrivit sefului Institutului american de boli infectioase, cea mai grea parte a pandemiei de coronavirus abia acum urmeaza. Anthony Fauci sustine ca, in ciuda recomandarilor, oamenilor le va fi greu sa nu se intalneasca in perioada sarbatorilor. Acest lucru va duce la un val mai puternic de infectari in cateva saptamani. Anthony Fauci, avertisment sumbru .

Horoscop 30 decembrie 2020. Probleme in iubire pentru o zodie. Ce trebuie sa faca

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru miercuri, 30 decembrie 2020, iar una dintre zodii va avea mari probleme in iubire. Cat despre numerele norocoase ale zilei, acestea sunt 2, 3, 26, 34 si 59, in timp ce culorile care va pot face ziua mai frumoasa sunt albastru deschis, crem si alb. Horoscop miercuri, 30 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )