Libnet.ro
UNICEF

00:06

Problema apei din Bucuresti: ce n-a zis Apa Nova si de unde a inceput totul

Playtech Playtech,
Problema apei din Bucuresti: ce n-a zis Apa Nova si de unde a inceput totul

Scandalul apei potabile din Bucuresti a pornit pe 30 ianuarie, prin grupuri de WhatsApp si Facebook. Apa Nova n-a fost transparenta cu informatiile si, pana la finalul zilei, Ministerul Sanatatii a spus ca nu recomanda folosirea apei. Situatia s-a dezvoltat mult mai mult pe 31 ianuarie. Pe scurt, apa din Bucuresti a avut mai mult [] . continuă pe Playtech

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clar al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clor al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

PE TEMA APEI DIN BUCURESTI: Firea - scrisoare catre Iohannis si SRI

Primarul general, Gabriela Firea, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, ca sef al CSAT, si SRI sa clarifice ''situatia controversata '' din Bucuresti.

Firea a trimis Corpul de control la Apa Nova

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a cerut Corpului de control sa faca verificari dupa incidentul legat de potabilitatea apei din Bucuresti. Vreau mai multe informatii despre poluator, cum s-a deversat acea cantitate de amoniu, cum s-a ajuns ca Apa Nova sa fie nevoita sa curete apa cu clor, spune Firea.

Raed Arafat, despre criza APEI POTABILE din Bucuresti: Este o problema de sanatate publica

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, avertizeaza populatia Bucurestiului cu privire la apa potabila. Este o problema de sanatate publica. Apa Nova trebuie sa colaboreze cu.

Apa Nova: Rezultatele analizelor din ultimele ore atesta calitatea si potabilitatea apei produsa si distribuita consumatorilor din municipiul Bucuresti

Rezultatele analizelor efectuate in ultimele ore atesta calitatea si potabilitatea apei produsa si distribuitaconsumatorilor din municipiul Bucuresti, se arata intr-un comunicat transmis joi dimineata de Apa Nova. Conform legislatiei in vigoare, concentratia clorului rezidual liber in apa potabila trebuie sa se incadreze intre 0,10 0,50 mg /litru. Ceea ce inseamna ca in apa potabila, trebuie sa se regaseasca clor intre aceste valori. Prezenta clorului in apa potabila este deci o necesitate si o garantie ca apa este conforma din punct de vedere microbiologic. Vezi aici buletinul de analiza prezentat joi de Apa Nova.

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Apa Nova: Efectul, ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari au reclamat la call-centerul Apa Nova ca apa de la robinet nu doar ca nu se poate bea, ci mirosul pregnant.

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, dupa scandalul apei de baut din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca a dat o dispozitie ca reprezentantii Corpului de Control al primarului general sa verifice situatia de la Apa Nova. Am luat toate masurile.

Bucuresti: Apa Nova anunta ca apa de la robinet e potabila. S-au facut noi teste

Compania Apa Nova a anuntat, joi dimineata, ca rezultatele celor mai recente analize atesta calitatea si potabilitatea apei in Bucuresti, concentratia de clor fiind in limitele admise. in spiritul valorii.

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Reactia Apa Nova in urma isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila si se recomanda evitarea consumarii directe a acesteia. Apa Nova a anuntat problema abia dupa ce consumatorii au semnalat un miros suspect la apa de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari si alti locuitori din Bucuresti au luat legatura cu reprezentantii Apa Nova dupa [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )