Libnet.ro
UNICEF

00:07

Problemele campaniei de vaccinare din Romania impotriva Covid-19: sunt multe lucruri de invatat

Playtech Playtech,
Problemele campaniei de vaccinare din Romania impotriva Covid-19: sunt multe lucruri de invatat

Campania de vaccinare din Romania impotriva noului coronavirus continua sa se desfasoare intr-un ritm foarte lent. in acest context, ministrul Sanatatii a detaliat modul in care vede el. continuă pe Playtech

Cel mai mare centru de vaccinare din Romania va fi la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat miercuri ca 64 de puncte de vaccinare impotriva CO.

Muftiul Iusuf Murat ii indeamna pe musulmanii din Romania sa se vaccineze si sa aiba incredere in stiinta

Muftiatul Cultului Musulman din Romania se alatura campaniei nationale de promovare a vaccinarii impotriva noului coronavirus si saluta aparitia vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii, a informat, marti, muftiul Iusuf Murat. Membrii comunitatii musulmane sunt informati, totodata, ca vaccinarea este un act asumat personal, gratuit si voluntar, iar cei care doresc sa se informeze sunt indemnati catre sursele oficiale sau medicii de familie. Muftiul ii mai indeamna pe etnicii musulmani sa aiba incredere in stiinta.

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania sustine campania de vaccinare impotriva COVID-19

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) sustine campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19 si anunta ca medici membri ai AOSR s-au vaccinat, iar altii urmeaza sa se vaccineze in zilele urmatoare, potrivit unui comunicat transmis, duminica, AGERPRES.

Ce face in prezent Tolea Ciumac. Fostul sportiv a facut de ras autoritatile din Romania

Tolea Ciumac reuseste in continuare sa faca de ras autoritatile romane. Sunt aproximativ 3 luni de cand sportivul a fost dat in urmarire generala. Tolea Ciumac, dat in urmarire generala, umple retelele de socializare cu fotografii de acolo de unde se afla Tolea Ciumac reuseste de mai bine de trei luni sa isi bata joc .

Vulpita a patit-o dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct

Vulpita a patit-o rau de tot dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct, cititi in articolul de mai jos. Vulpita si Viorel, prinsi in flagrant. Au fost aspru sanctionati de politisti. Cu ce a gresit celebrul cuplu Vulpita Stegaru a patit-o dupa ce a incalcat legile .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

Fostul europarlamentar Marian Zlotea, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie, anunta ca a plecat din Romania

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL si fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzat ca a primit de la subalterni, firme si supermarketuri bani si produse alimentare pentru pomeni electorale. La cateva ore de la pronuntarea deciziei instantei, Zlotea a anuntat pe Facebook ca a plecat din Romania, stiind de aceasta inscenare de sentinta si ca a cerut statut de refugiat politic in alta tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )