Libnet.ro
UNICEF

12:00

Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Informatii de ultima ora

Playtech Playtech,
Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Informatii de ultima ora

Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Sunt informatii de ultima ora de laComitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta. Se redeschid restaurantele, barurile, teatrele, salile de jocuri si cafenelele. Ministerul Sanatatii a recomandat sa nu fie deschise Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Este anuntul zilei. CMSU, intrunit in sedinta vineri, la orele 13:00, . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu pasapoartele covid-19. Informatii de ultima ora despre certificatul de vaccinare

Ideea de a implementa pasapoartele covid-19 a ajuns pe masa liderilor Uniunii Europene, joi, intr-o sedinta a Consiliului European. Iata cine sustine crearea unui certificat de vaccinare impotriva noului coronavirus, cu valabilitate pentru calatorii in toate statele membre UE, si cine este impotriva. Ce se intampla cu pasapoartele covid-19 in primul rand, prim-ministrul Greciei, Kyriakos .

Informatii de ultima ora despre imunitatea la covid-19. Cercetatorii au stabilit abia acum ce se intampla

Potrivit unui studiu facut de oameni de stiinta, imunitatea la noul coronavirus poate dura opt luni sau mai mult. Cercetatorii au constatat ca persoanele care s-au recuperat dupa ce au fost bolnavi de coronavirus au dezvoltat niveluri crescute de celule B si T necesare pentru imunitatea impotriva virusului), care pot persista in organism o perioada .

Anunt de ultima ora al Ministrului Educatiei. Ce se intampla cu elevii din fiecare clasa

Ministerul Educatiei vine cu vesti noi! Astazi, 21 ianuarie, ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat ca va scadea numarul de elevi in clasa. El a mai precizat ca discutiile dintre dintre cele doua ministere, cel de Finante si cel al Educatiei, nu sunt chiar linistite. Anunt de ultima ora al Ministrului Educatiei. Ce se intampla cu .

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Ultima ora. Ce se intampla in aceste momente cu pasagera infectata cu Covid-19 care a lesinat in cursa Tarom Bucuresti-Madrid

Momente de groaza au avut loc in cursul zilei de joi, dupa ce o pasagera a unei aeronave cu destinatia Madrid a lesinat. Zborul Tarom Bucuresti-Madrid a fost amanat, fiind nevoie de o aterizare de urgenta pe cel mai apropiat aeroport, acesta fiind cel din Timisoara. in urma primelor teste efectuate s-a constat ca victima .

AstraZeneca, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Ce reusita au bifat in pandemie

Evaluarea EMA a vaccinului COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford a progresat in ultimele saptamani. Desi in plina evaluare, AstraZeneca a anuntat recent ca lucreaza la o noua versiune a vaccinului anti-covid. in afara de cel deja existent, cercetatorii pregatec o alta versune, actualizata la noua tulpina. AstraZeneca, un nou vaccin actualizat EMA spune, .

OMS, anunt de ultima ora despre raspandirea covid-19 in scoli. Schimba radical tot ce stiam

Una dintre cele mai preocupante intrebari a fost masura in care COVID-19 se raspandeste in scoli. Au fost putine focare raportate in scoli de la inceputul anului 2020, spune OMS. Studiile au fost limitate in timpul inchiderii scolilor si a altor masuri de izolare la domiciliu. Peste 1,5 miliarde de elevi au fost afectati de .

Alerta meteo ANM. Avertisment de ultima ora pentru soferi. Ce pericol e pe carosabil

Am simtit cu totii incalzirea vremii, iar joi va fi chiar mai cald decat miercuri, dar norocul nu va fi de partea tuturor. ANM a venit cu un nou avertisment meteo, anuntand cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Alerta meteo. Avertisment pentru soferi: Cod galben de ceata pentru mai multe judete .

COVID-19: Care sunt conditiile pentru accesul in Franta. MAE, precizari de ultima ora

Romanii care doresc sa calatoreasca in Franta trebuie sa cunoascacele mai recente conditii impuse de guvernul francez. Autoritatile de la Paris au transmis cele mai recente informatii prin intermediul.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump in ultima zi de mandat. Dezvaluirea de ultima ora socheaza

Astazi este ultima zi de mandat pentru Donald Trump. Presedintele american isi va petrece ultimele ore in biroul din Washington, D. Nu va participa la inaugurarea presedintelui ales Joe Biden. Astazi Trump isi va organiza propriul eveniment de plecare la Baza Andrews din Maryland. Ultimele ore la Casa Alba pentru Donald Trump Astazi, 20 ianuarie, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )