Libnet.ro
UNICEF

13:45

Revolta la Spitalul Bagdasar-Arseni. Cum a fost intampinat ministrul Sanatatii

Playtech Playtech,
Revolta la Spitalul Bagdasar-Arseni. Cum a fost intampinat ministrul Sanatatii

Cateva zeci de angajati de la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti au iesit marti sa protesteze in curtea unitatii. Actiunea a fost una spontana, iar protestarii reclama veniturile mici. Cateva zeci de angajati ai spitalului bucurestean au initiat un protest spontan, marti dimineata, in curtea institutiei, pentru a se declara nemultumiti de nivelul [] . continuă pe Playtech

Managerul Spitalului Bagdasar Arseni a fost demis de ministrul Sanatatii. Sorina Pintea nu l-a gasit la serviciu in timp ce angajatii protestau in curtea unitatii

Managerul Spitalului Bagdasar Arseni a fost demis. Ministrul Sanatatii nu l-a gasit pe cristian Toma la birou, cand angajatii protestau in fata institutiei, iar Sorina Pintea s-a decis sa-l.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost intampinat cu rahat si huiduieli la Resita: `Astia asa vor sa conduca Romania`

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost intampinat cu huiduieli de catre opozantii sai, la Resita, acolo unde va fi ales noul sef al organizatiei, replicand ca astia asa vor sa conduca Romania, potrivit.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost intampinat cu rahat si huiduieli la Resita: `Astia asa vor sa conduca Romania` (VIDEO)

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost intampinat cu huiduieli de catre opozantii sai, la Resita, acolo unde va fi ales noul sef al organizatiei, replicand ca astia asa vor sa conduca Romania, potrivit.

Cannabisul apare in farmaciile din Romania! Ministrul Sanatatii a confirmat anuntul

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a confirmat ca a inceput deja demersurile pentru ca terapia cu cannabis medicinal sa ajunga si in Romania, potrivit Stirile Kanal D. Demnitarul sustine ca, nu peste.

Ministrul Sanatatii, demers impotriva fenomenului platilor informale din spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca va fi derulata o campanie impotriva fenomenului platilor informale din spitale. Ministrul considera ca nu este normal sa existe plati informale.

Tudor Pop (USR): Adriana Cotel, proaspata sefa CNAS, urmeaza sa fie propusa ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a deranjat anumite cercuri de interese din PSD

Adrian Cotel, proaspata sefa a CNAS, ar urma sa fie propusa, la urmatorul CEx al PSD, ministrul Sanatatii in locul Sorinei Pintea, a declarat, pentru HotNews. ro, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Parlament. Miza este gestionarea bugetului de investitii alocat Ministerului Sanatatii, afirma Tudor Pop. Este foarte posibil ca Sorina Pintea sa fi deranjat anumite cercuri de interese din PSD, mai spune Tudor Pop. Potrivit surselor HotNews. ro, Adriana Cotel ar fi o apropiata a lui Darius Valcov. CV-ul ei nu apare pe site-ul CNAS si pe cel al Agentiei Nationale a Medicamentului, institutii pe care le-a condus in ultima jumatate de an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )