Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rusia a dat lovitura. Primul vaccin inregistrat deja la Ministerul Sanatatii

Playtech Playtech,
Rusia a dat lovitura. Primul vaccin inregistrat deja la Ministerul Sanatatii

In timp ce americanii testeaza, Rusia a descoperit leacul impotriva COVID-19. Vaccinul a ajuns deja la Ministerul Sanatatii si urmeaza a fi omologat. Cand va fi dat spre folosinta aflati in paragrafele urmatoare. Rusia va omologa primul vaccin contra-COVID Primul vaccin rus impotriva noului coronavirus este deja in curs de inregistrare la Ministerul Sanatatii, potrivit . continuă pe Playtech

Mircea Lucescu a dat lovitura. Prima mutare de milioane de euro in Ucraina

Dupa ce presa ucraineana si cea romaneasca anuntau acordul dintre Dynamo Kiev si Mircea Lucescu pentru 3 milioane de euro pe sezon, nici nu a ajuns bine la Kiev ca, deja, titratul antrenor roman face achizitii pentru a-si intari lotul. Mircea Lucescu face prima achizitie ca antrenor la Dynamo Kiev Desi contestat la venirea la .

Vestea asteptata de toata lumea! Cand va fi disponibil primul vaccin anti-COVID

Statele Unite si-au dublat investitia destinata companiei farmaceutice Moderna pentru sustinerea unui potential vaccin impotriva noului coronavirus, care luni intra in a treia si ultima faza a testarii clinice. Desi cercetatorii fac progrese in dezvoltarea de vaccinuri impotriva COVID-19, multe fiind in fazele finale de testare, oficialii OMS arata ca prima lor utilizare nu poate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )