Libnet.ro
UNICEF

14:30

S-a aflat adevarul. Raed Arafat, contrazis de un oficial. Ce se intampla, de fapt, cu persoanele asimptomatice

Playtech Playtech,
S-a aflat adevarul. Raed Arafat, contrazis de un oficial. Ce se intampla, de fapt, cu persoanele asimptomatice

Pericolul reprezentat de persoanele asimptomice devine un subiect extrem de dezbatut si de incert. in timp ce seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, da asigurari ca pacientii asimptomatici au un rol foarte mare in tranmiterea noului coronavirus, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a explicat ca aceste persoane au sanse mici sa-l transmita. continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia pentru ca ai nevoie de miliarde de doze ca sa opresti raspandirea

Seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca aparitia unui vaccin anti-CIVID-19 nu va rezolva instantaneu situatia. Ai nevoie de sute de milioane, de miliarde de doze ca sa opresti raspandirea, afirma Arafat, precizand ca Romania s-a inscris pe lista tarilor care au compandat un eventual vaccin.

Raed Arafat, reactie controversata dupa ce instanta a anulat carantina de la Gornet. Ce se intampla cu daunele de 4 milioane de euro cerute de localnici

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat, marti seara, ca satul Gornet va ramane in carantina, chiar daca instanta a decis anularea ordinului care instituia masura contestata de localnici. Ce se intampla cu daunele de 4 milioane de euro cerute de locuitori.

Raed Arafat, bombardat cu mesaje de amenintare. Ce ar urma sa pateasca seful DSU

Raed Arafat a declarat in cursul zilei de miercuri ca a fost atacat din nou cu mesaje de amenintare, menite sa-l intimideze sa mai ia deciziile corecte in contextul pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, secretarul de stat in MAI da asigurari ca nu se va lasa influentat de aceste amenintari, continuand sa faca treaba .

RAED ARAFAT: Un vaccin anti-COVID nu va rezolva instantaneu situatia

Seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca aparitia unui vaccin anti-CIVID-19 nu va rezolva instantaneu situatia.

Raed Arafat, strigat de avertizare despre pericolul din jurul nostru: Asimptomaticii transmit boala!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta atrage atentia asupra numarului mare de noi imbolnaviri, explicand faptul ca acesta va aduce cu sine si mai multi bolnavi in stare grava la Terapie Intensiva. Raed Arafat a confirmat in cursul serii de duminica transmiterea virusului de la persoanele asimptomatice. Din pacate, atata tmp cat oamenii nu respecta .

Raed Arafat, anuntul care spulbera orice speranta: Vaccinul nu va razolva instantaneu situatia. La ce trebuie sa se astepte romanii

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a vorbit duminica seara despre situatia critica din Romania, in contextul in care ne aflam in cea de-a treisprezecea zi in care numarul de imbolnaviri noi a depasit cifra 1000, in ultimele 24 de ore inregistrandu-se 1. 075 de pacienti testati pozitiv. Medicul avertizeaza in ce conditii un vaccin .

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia

Raed Arafat, seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca aparitia unui vaccin anti-COVID-19 nu va rezolva situatia, pentru ca este nevoie de foarte multe doze. Ai nevoie de.

Raed Arafat a primit un nou mesaj de amenintare! E cumplit ce scria in el!

Raed Arafat a marturisit, miercuri, ca a primit noi mesaje de amenintare prin intermediul carora i se spune ca va fi executat, insa afirma ca nu va fi impiedicat de acest fapt sa-si faca treaba in continuare si sa ia deciziile corecte impuse de situatia pandemiei.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Este foarte important caoamenii sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere. Am putea sa ne trezim cu fenomenul COVID-flu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), atrage atentia asupra faptului ca in acest an este foarte important ca romanii sa se vaccineze antigripal, in contextul in care gripa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )