Libnet.ro
UNICEF

13:30

Toti romanii primesc gratis chiar acum asta. Decizia fara precedent a Guvernului

Playtech Playtech,
Toti romanii primesc gratis chiar acum asta. Decizia fara precedent a Guvernului

In plina campanie de vaccinare anti-COVID, Ministerul Sanatatii mai are o veste pentru toti romanii. Campania de vaccinare antigripala gratuita a fost extinsa pentru toata populatia din. continuă pe Playtech

Probleme la BRD Romania. Toti romanii trebuie sa afle despre asta

BRD Romania intra in anul 2021 cu doua mari probleme cu care clientii din toata tara se confrunta inca de anul trecut. Aceste chestiuni par a fi fara rezolvare deocamdata. Prima problema.

Anuntul momentului de la Guvern: ce se intampla cu salariul minim. Toti romanii trebuie sa stie acum

Anuntul momentului vine de la Guvern si se refera la salariul minim. Guvernul se pregateste sa oficializeze cresterea salariului minim in sedinta de miercuri, 13 ianuaire. Salariul minim.

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie .

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, .

Surpriza momentului pentru Dacia: s-a aflat acum si toti romanii trebuie sa stie

Germanii au Volkswagen, francezii au Renault sau Peugoet, iar romanii au Dacia. Sunt multe motive pentru care marca autohtona a ramas preferata romanilor. Dacia a ramas masina preferata a.

Impozit zero pentru toti romanii cu aceste salarii. Ministrul Nasui anunta planurile din mandatul sau

Noul buget este in lucru si, in ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. Ce anunta ministrul Economiei,.

Toti soferii trebuie sa afle despre noua taxa auto: anuntul ministrului, chiar acum

In Romania, au existat mai multe taxe auto pentru protectia mediului. Toate esuat in momentul in care au ajuns in fata Curtii Constitutionale. Acum, noul ministru al Mediului aduce din nou.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )