Libnet.ro
UNICEF

08:45

Acesta este primul card MicroSD creat pentru noile standarde de viteza

Playtech Playtech,
Acesta este primul card MicroSD creat pentru noile standarde de viteza

Daca vrei un card MicroSD care sa poata stoca aplicatii pentru telefon, accesibile rapid, SanDisk are deja o solutie. Cardurile MicroSD sunt suficient de rapide pentru transfer de date de mare viteza, dar nu sunt ideale pentru stocarea si rularea de aplicatii. Nici experienta cu un card de clasa 10, pe care l-am testat in []. continuă pe Playtech

Norton Core este primul router inteligent de la Symantec

Cei de la Symantec au devenit sinonimi cu solutii antivirus de calitate, dar se pare ca s-au apucat si de routere inteligente, odata cu lansarea Norton Core. Experti in securitate, cei de la Symantec au o vasta experienta in realizarea unor solutii software pentru securizarea datelor. Avand in vedere numarul foarte mare de echipamente pe [].

Renuntatul la fumat este cea mai grea rezolutie pentru noul an

Exista un miliard de fumatori in intreaga lume si de aceea nu este de mirare ca rezolutia ce ocupa locul intai la fiecare inceput de an pentru majoritatea fumatorilor este sa renunte la acest viciu.

Doamna Pastarnac este recidivista! IMAGINI SOCANTE! Ministrul pentru Diaspora, LUAT LA RASPUNDERE (VIDEO)

Andreea Pastarnac, ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni este Ambasador al Romaniei in Israel. Jurnalistul roman Sergiul Klein a realizat cateva reportaje despre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )