Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el

Playtech Playtech,
Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el

IPhone n-a avut niciodata slot pentru card microSD, dar pe Android si pe Windows Phone poate ca ti-ai dori acest model. Are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti. La Mobile World Congress din Barcelona de anul acesta, SanDisk a anuntat ca [] Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai mare card microSD e mai scump decat orice telefon in care l-ai baga

Cel mai mare card microSD are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti.

SkirtBike - Cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucuresti

Peste 1800 de bicicliste si-au anuntat prezenta la SkirtBike Bucuresti, duminica, 7 iunie, la cel mai mare eveniment dedicat pasionatelor de pedalat din capitala, organizat sub egida Fabulous Baskets.

Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service

Poate la tine la tara sau undeva pe balcon mai ai inca un televizor alb-negru care functioneaza bine, dar gadgeturile nu traiesc o viata de om. Traiesc putin si cand se duc le duci la doctor sau le arunci. in cel mai mare service din Romania am fost sa vad cine are grija de gadgeturile [] Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in Chile va fi construit cel mai mare telescop din lume

Cel mai mare telescop din lume, avand un buget de un miliard de dolari, va fi construit in Chile si va fi capabil sa surprinda imagini mai clare decat cele obtinute de Hubble si sa caute, intre altele, dovezi.

Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si gradina din Romania, a implinit 3 ani. Dupa succesul lansarii din Romania, Vivre s-a extins pe alte patru piete din Europa Centrala si de Est si pe viitor intentioneaza sa adauge in portofoliu noi tari din regiune. Vivre a introdus in Romania modelul de club privat pentru produse home deco, in care membrii se inregistreaza gratuit pe site, pentru a avea acces la promotii limitate ca timp si branduri in exclusivitate. Vivre a vandut in cei trei ani peste 3 milioane de produse, care au ajuns in casele cumparatorilor din Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.

Turcii care opereaza cel mai mare aeroport din Istanbul sunt interesati si de cel din Brasov

Vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Mihai Vestea, s-a intalnit in weekend cu mai multe firme interesate de constructia si operarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav. Ei au mai fost interesati de constructia acestui aeroport si au purtat discutii inca de acum 12 ani cu conducerea CJ Brasov, a spus Vestea.

PIB-ul Romaniei, crestere de 4,3% in primul trimestru. Vezi ramurile cu cel mai mare impact in economie

Produsul Intern Brut PIB) a fost in primul trimestru estimat la aproape 139,27 miliarde lei preturi curente, in termeni reali, ca serie bruta, in crestere cu 4,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut,.

in cel mai mare rozariu din tara are loc Sarbatoarea Trandafirului

Cel mai mare rozariu din tara noastra si chiar din sud-estul Europei isi deschide in acest weekend portile. Rozariu este situat la 10 kilometri de Arad, langa localitatea Mandruloc Rozariul Eutopia Gardens), iar numarul soiurilor de trandafiri depaseste 2000.

Cum se impart averile oligarhilor rusi la divort: sotia nu primeste mai nimic. Cazul Potanin ar putea fi cel mai mare divort din istorie

In Rusia, cine are mai multe resurse va castiga, au declarat expertii legali pentru Moscow Times. Cel mai bogat om al Rusiei, Vladimir Potanin, se pregateste sa apara in fata unui judecator privind banii pe care trebuie sa-i dea fostei sotii dupa divort. insa, avocatii lui i-au transmis ca nu trebuie sa-si faca griji, deoarece asemenea cazuri inclina in favoarea celor puternici.

Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine

Zilele trecute cei de la HTC au lansat un smartphone dedicat, se pare, exclusiv pietei din China. Acesta poarta numele de HTC One ME. Dupa ce la inceputul acestui an HTC a anuntat in China doua dispozitive de top, One M8+ si One E9+, compania taiwaneza si-a completat colectia de aparate disponibile in Asia cu [] Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )