Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

Playtech Playtech,
Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

Competitia pentru superlative absolute i-a motivat pe cei de la SanDisk sa ajunga la CES 2017 cu cel mai rapid stick USB intitulat SanDisk Extreme Pro USB 3. Aproape orice utilizator de computer detine unul sau mai multe stick-uri USB. Acestea sunt utile intr-o varietate foarte mare de scenarii, incepand cu instalarea unui sistem de []. continuă pe Playtech

Kingston a lansat cel mai mare stick USB de pe piata

Daca vrei un stick USB care sa nu te lase la greu prea curand atunci cand vine vorba de spatiul de stocare, atunci Kingston are o solutie. Multi dintre noi ne-am reorientat catre solutii de stocare in cloud, astfel ca avem acces la fisierele de care avem nevoie de oriunde si oricand. Astfel, a avea [].

Care sunt cele mai folosite emoji-uri din lume

Emoji-urile au luat cu asalt internetul si mesajele pe care le trimitem si le primim, astfel ca exista un studiu cu privire la frecventa folosirii acestora. Majoritatea oamenilor din lume prefera sa foloseasca128514;, in vreme ce francezii par sa mearga impotriva curentului si se bazeaza indeosebi pe emoji-ul10084;65039;. Astfel de rezultate vin in urma unui [].

Romania BATE RECORDUL: Are CEL MAI MARE Studio de videochat din lume! (FOTO)

Dupa ce anterior a detinut si recordul pentru cel mai mare videochat din Europa, Romania detine si cel mai mare studio din lume cu o suprafata de 1. 500 de metri patrati, informeaza Vocea. biz. Studioul.

Dell XPS 13: cel mai subtire si usor laptop devine hibrid in 2017

Dell XPS 13 era oricum unul dintre cele mai atragatoare notebook-uri din lume, dar upgrade-ul introdus in 2017 s-ar putea sa-l faca si mai tentant. in continuare vedem o scadere accelerata a vanzarilor din domeniul computerelor, dar asta nu inseamna ca producatorii se descurajeaza cand vine vorba de lansarea unor noi modele. Dell a rupt [].

Cel mai batran om din lume a implinit 146 de ani: cum a sarbatorit si care crede ca este secretul longevitatii sale VIDEO

Cel mai batran om din lume, un indonezian care detine documente potrivit carora s-a nascut pe 31 decembrie 1870, a sarbatorit 146 de ani si a dezvaluit ca rabdarea este cheia longevitatii, scrie The Independent.

146 DE ANI si o PETRECERE PE CINSTE! Lectia de viata a CELUI MAI BATRAN OM DIN LUME (VIDEO)

Daca va intrebati cine este cel mai batran om din lume, ei bine, acesta este un indonezian cu documente care atesta ca are 146 de ani. El s-a nascut in 31 decembrie 1870 si a declarat ca.

Dell 27 Ultrathin ar putea fi cel mai subtire monitor din 2017

Daca erati in cautarea unui upgrade pentru batranul vostru monitor de pe birou, Dell 27 Ultrathin este un upgrade important, pe langa faptul ca s-ar putea sa fie cel mai subtire din lume. Fiecare an incepe cu unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie. CES 2017 da tonul preferintelor utilizatorilor in tech si ajuta [].

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

HP Envy Curved AiO 34 este cel mai mare si performant all-in-one

Menit pentru un grad sporit de productivitate si divertisment,HP Envy Curved AiO 34 b010 ar putea fi considerat cel mai mare all-in-one disponibil pe piata. Tinde sa devina imposibil sa-ti mai doresti un desktop clasic in momentul in care apar pe piata sistem all-in-one atat de atragatoare si performante. Cu o diagonala de 34 de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )