Libnet.ro
UNICEF

10:31

Lexar a dezvaluit cel mai mare card SD din lume

Playtech Playtech,
Lexar a dezvaluit cel mai mare card SD din lume

Cand vine vorba de medii de stocare, solutiile pe care le folosim nu s-au mai schimbat de-a lungul anilor, dar asta nu inseamna ca nu evolueaza constant prin companii precum SanDisk sau. continuă pe Playtech

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet.

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului.

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

Polul frigului chiar exista si beneficiaza de evenimente sportive de marca. Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul Frigului, a gazduit o cursa de alergare.

Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

Polul frigului chiar exista si beneficiaza de evenimente sportive de marca. Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul Frigului, a gazduit o cursa de alergare.

Ce se intampla cu creditele romanilor. Indicele ROBOR a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )