Libnet.ro
UNICEF

15:30

SanDisk iXpand este unul dintre putinele stick-uri USB pentru iPhone si iPad

Playtech Playtech,
SanDisk iXpand este unul dintre putinele stick-uri USB pentru iPhone si iPad

Posesorii de iDevice-uri se vor bucura sa afle ca cei de la SanDisk, prin intermediul iXpand, au creat un stick USB pe care il pot folosi in tandem cu un iDevice. Desi nu este neaparat un produs revolutionar, iXpand de la SanDisk se numara cu siguranta printre putinele gadgeturi de acest gen ce sunt comercial disponibile. intr-o perioada in care stocam din ce in ce mai multe informatii pe telefonul mobil sau tableta din dotare, inevitabil, ajungem sa avem o []. continuă pe Playtech

Unul dintre cei mai talentati matematicieni din secolul XX, Alexandre Grothendieck, a incetat din viata

Alexandre Grothendieck, unul dintre cei mai talentati matematicieni din secolul XX, a murit intr-un spital din sud-vestul Frantei, la varsta de 86 de ani, au anuntat autoritatile medicale franceze, citate de.

Chinezii de la Xiaomi pregatesc unul dintre cele mai bune smartphone-uri

Chinezii de la Xiaomi ne tenteaza cu un telefon foarte bun pe care il vor lansa in curand. Dupa specificatiile scapate online este unul dintre cele mai performante.

Aceasta este una dintre cele mai frumoase aplicatii pentru SMS-uri

QKSMS nu este o aplicatie foarte veche, insa deja a reusit sa atraga atentia unui public larg prin functionalitatea sa si prin usurinta cu care poate fi utilizata. Pe segmentul aplicatiilor pentru mesaje si-au facut de curand aparitia mai multi concurenti, fiecare dintre ei aducand ceva in plus. Motivul pentru care acest fenomen a aparut este ca varianta standard de Android KitKat nu a avut parte de propria aplicatie pentru mesagerie. in conditiile in care multi utilizatori au beneficiat de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )