Libnet.ro
UNICEF

08:00

Western Digital a cumparat SanDisk cu o suma fabuloasa

Playtech Playtech,
Western Digital a cumparat SanDisk cu o suma fabuloasa

Cea mai mare achizitie din domeniul tehnologic de anul acesta ar putea fi facuta de cei de la Western Digital care tocmai au confirmat achizitia SanDisk. La doar cateva zile dupa ce Dell a anuntat ca achizitioneaza EMC Corporation cu 67 de miliarde de dolari, cei de la Western Digital au anuntat oficial propria achizitia [] Western Digital a cumparat SanDisk cu o suma fabuloasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Western Digital achizitioneaza SanDisk pentru 19 miliarde dolari

Western Digital Corporation si SanDisk Corporation anunta, prin intermediul unui comunicat de presa, incheierea unui proces de achizitie a SanDisk de catre Western Digital.

Western Digital cumpara cu 19 miliarde dolari compania SanDisk

La doar cateva zile dupa ce Dell a anuntat ca va cumpara EMC, pentru 67 miliarde dolari, o alta tranzactie de proportii a fost perfectata. Western Digital va cumpara SanDisk pentru 19 miliarde dolari, urmand sa rezulte un gigant al stocarii de date. Companiile care au bani - precum WD - isi consolideaza pozitia prin achizitii, in timp ce SanDisk isi asigura viitorul din punct de vedere financiar, dupa o perioada grea.

Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10

In ultimii ani, autonomia laptopurilor si tabletelor a crescut exponential, dar niciodata nu poti avea prea multa baterie. Daca esti departe de priza si vrei sa stii ce browser iti streseaza cel mai putin bateria, cei de la Digital Citizen au facut un test interesant. Ei au folosit cele mai recente versiuni ale celor mai [] Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare tableta Samsung apare in noi imagini

Pe internet au aparut de curand noi imagini cu Samsung Galaxy View, cea mai mare tableta a producatorului sud-coreean. Intentia celor de la Samsung de a introduce pe piata o tableta de dimensiuni uriase este cunoscuta de ceva vreme. Acum, insa, cei de la Sammobile au obtinut niste imagini extrem de interesante cu Samsung Galaxy [] Cea mai mare tableta Samsung apare in noi imagini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana din Romania. Cine ii urmeaza in top

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, este cea mai simpatizata persoana publica din Romania. Potrivit unui studiu realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox urmatorii in top sunt Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra .

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania, potrivit unui studiu

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania in prezent, fiind urmata de Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra, potrivit celui mai recent studiu Influence Me, realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox, citat de Mediafax.

Suge burta si mergi: cea mai ingusta strada din Praga are semafoare instalate pentru a se evita ciocnirile intre pietoni

Cea mai ingusta strada din Praga reprezinta o adevarata provocare pentru turistii care vor sa se strecoare prin spatiul cu o latime de numai 49 de centimetri. Prevazatori, reprezentantii primariei au instalat semafoare pentru ca vizitatorii sa intre pe rand si sa nu se blocheze in locul similar cu Stada Sforii din Brasov.

Universitatea Valahia din Targoviste, cea mai buna universitate regionala

Comitetul Socrates al Europe Business Assembly a nominalizat Universitatea Valahia la titlul de Cea mai buna universitate regionala. Propunerea vine ca urmare a recunoasterii activitatii incununata de succes a Universitatii Valahia in sfera profesionala, stiintifica si educationala, precum si a nivelului inalt de pregatire al absolventilor sai.

Minuni greu de vizitat: drumul pana la Platoul Meledic, din Manzalesti, unde se afla cea mai mare pestera de sare din Europa, este plin de gropi

Sunt renumite in toata tara obiectivele turistice din judetul Buzau. Drumetiile spre Focul viu, Lacul fara fund de la Meledic sau cascadele din munti par tentante la prima vedere, insa multi abandoneaza atunci cand citesc pe forumuri despre starea jalnica a drumurilor. Unul dintre obiectivele greu de vizitat este Platoul Meledic, din Manzalesti, unde se afla cea mai lunga pestera de sare din Europa.

Care este cea mai mare nemultumire a barbatilor casatoriti?

Daca nu exista o femeie care sa ii critice, sunt barbatii in continuare prosti? Barbatii gasesc aceasta gluma mai amuzanta decat femeile, deoarece reuseste sa redea cea mai mare nemultumire pe care o au acestia intr-o casnicie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )