Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania iese in spatiu: pe ce vor fi cheltuite milioane de euro de la Aparare

Playtech Playtech,
Romania iese in spatiu: pe ce vor fi cheltuite milioane de euro de la Aparare

Romania vrea sa lanseze sateliti de telecomunicatii geostationari in spatiu pentru Armata si alte structuri de securitate. Cand ar putea fi lansat primul satelit. Ministerul Apararii MApN) are in plan un proiect strategic prin care sa lanseze in spatiul cosmic proprii sateliti geostationari de telecomunicatii, atat pentru fortele militare din tara si din teatrele de [] . continuă pe Playtech

Volkswagen a confirmat constructia unei noi fabrici in Europa de Est. Romania iese din calcul din cauza LIPSEI AUTOSTRAZILOR

Volkswagen VW) a confirmat mutarea Passat in uzina Skoda din Cehia si constructia unei noi fabrici in Europa de Est. Din pacate, Romania iese din calcul din cauza lipsei infrastructurii. Pe lista ar fi insa.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 5,93 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 27,67 milioane lei 5,93 milioane euro).

Lucian Sova: Astaldi poate bloca oricnd conturile Metrorex, pentru ca are de recuperat 47 milioane euro

Lucian Sova, ministrul demisionar al Transporturilor, a sustinut, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca firma de constructii Astaldi poate oricand sa blocheze conturile Metrorex, deoarece are de recuperat 47 de milioane de euro. Lucian Sova: Toate contractele cu autostrazi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau sa le administreze.

Fond de investitii de 50 de milioane euro pentru startup-uri fondate de femei

Un nou fond de investitii de tip venture capital cu un buget de 50 de milioane de euro cauta sa finanteze firme IT fondate de femei. Ce conditii trebuie sa indeplineasca startup-urile.

Liga a doua engleza: Drepturile de televizare vndute pentru 668 milioane de euro

Postul de televiziune Sky Sports a achizitionat drepturile de televizare din Liga a doua engleza de fotbal, pentru urmatorii cinci ani, in schimbul sumei de 595 milioane de lire sterline 668 milioane euro), a anuntat luni instanta conducatoare a acestui campionat, English Football League EFL).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )