Libnet.ro
UNICEF

14:45

UPC vinde operatiunile de televiziune prin satelit din Europa de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPC vinde operatiunile de televiziune prin satelit din Europa de Est

Liberty Global, proprietarul UPC, a anuntat astazi incheierea unui acord pentru vanzarea operatiunilor de televiziune prin satelit DTH) care deservesc in prezent clientii din 4 piete est-europene catre M7 Group. continuă pe Wall-Street Ro

BURSELE DIN LUME Pietele din Europa, in urcare dupa ce UE a acceptat bugetul Italiei

Bursele din Europa au crescut ieri, dupa ce Guvernul de la Roma a ajuns, ieri, la un acord cu Comisia Europeana privind proiectul bugetar al Italiei.

BURSELE DIN LUME Curs mixt pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs mixt ieri, in asteptarea deciziei de politica monetara a Federal Reserve din SUA, care va fi anuntata astazi.

Protestele ajung si n cea mai mica tara din Europa, Andorra: 1.000 de oameni au manifestat n capitala

Seful guvernului din principatul Andorra a declarat marti ca este atent la revendicarile sociale, dupa o manifestatie care a avut loc cu o zi in urma in cea mai mica tara din Europa, in semn de protest fata de recentele legi privind liberalizarea pietei muncii si pentru a denunta o situatie sociala in degradare, scrie AFP.

Americanii de la Liberty Global parasesc Romnia: Dupa UPC, au semnat si vnzarea Focus Sat, ntr-o tranzactie de 180 milioane euro

Grupul american Liberty Global, care a semnat in acest an vanzarea UPC Romania catre Vodafone, a anuntat vineri ca a incheiat un acord pentru vanzarea catre M7 Group a operatiunilor de televiziune prin satelit DTH) din 4 piete est-europene, printre care si Romania, unde aceste servicii sunt furnizate prin compania Focus Sat. Vanzarea acestei companii, care avea 356. 500 de utilizatori in martie 2018, ar insemna iesirea totala din Romania a grupului Liberty Global.

ncep lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romnia din ultimii 30 de ani. Cum arata mega-proiectul care va intra n Top 5 din Europa

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Ministerul Transporturilor a emis autorizatia necesara pentru construirea podului suspendat peste Dunare in zona Braila, care va avea o lungime de 1974 metri. Valoarea lucrarilor va depasi jumatate de miliard de euro. Cand va fi finalizat, podul va intra in topul 5 al celor mai mari lucrari de infrastructura de acest tip din Europa.

Subiectele zilei: DW: Va protesta n curnd jumatate din Europa?; Liviu Dragnea a primit azi o lovitura din partea instantei. Ce spusese liderul PSD despre aceasta situatie; Danca: Foamea de bani si lacomia Guvernului Dragnea - Dancila arunca economia n ae

Cum ii baga in ceata pe profesori si elevi curriculum-ul romanesc si cat de simplu este explicat, cu exemple din lucrarile elevilor, cel din Noua Zeelanda. in Romania, se pare ca profesorii nu prea inteleg. Din interior. Fenomenul familiilor despartite de granite. Fenomenul familiilor despartite de granite continua.

Tara din Europa unde copiii din scoli sunt invatati sa traga cu mitraliera - VIDEO

Cresterea nationalismului din Polonia a avut ca rezultat o cerere marita pentru organizarea de ore de militarie in licee. Tendintaeste rezultatul alegerilor unui guvern conservator si vine in contextul.

Guess, amendat cu 40 milioane euro pentru practicile din Europa Centralasi de Est

Comisia Europeana a amendat ieri producatorul de articole de imbracaminte Guess cu suma de 39,82 milioane de euro pentru ca a restrictionat retailerii sa isi faca reclama online si sa realizeze vanzari transfrontaliere catre consumatorii din alte state membre, incalcand prevederile UE din domeniul concurentei, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )