Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adevarul despre Augustin Lazar si detinutul politic din comunism. Ce a semnat si ce inseamna

Playtech Playtech,
Adevarul despre Augustin Lazar si detinutul politic din comunism. Ce a semnat si ce inseamna

Augustin Lazar se apara in scandalul iscat dupa ce s-a aflat ca in 1985 si 1986 a respins cererea de eliberare conditionata a unui detinut politic. Procurorul general al Romaniei respinge orice acuzatii potrivit carora ar fi dispus sanctionarea disciplinara a vreunei persoane condamnata penal si sustine ca drama unor fosti detinuti politic este folosita [] . continuă pe Playtech

Ce atributii avea procurorul Augustin Lazar. Legea procuraturii din regimul comunist

Mihai Gadea a prezentat joi seara la Antena 3 legea procuraturii din regimul comunist. LEGE nr. 60 din 26 decembrie 1968 pentru organizarea si functionarea Procuraturii Republicii Socialiste Romania: ART.

Augustin Lazar, reactie la acuzatiile ca ar fi persecutat un al doilea detinut politic: Se urmareste influentarea desemnarii procurorului general

Procurorul General Augustin Lazar reactioneaza la interviul difuzat joi seara de Antena 3, cu un al doilea detinut politic din Penitenciarul Aiud care il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata si a dispus pedepsirea sa din cauza unei poezii. Lazar afirma ca nu avea atributii in domeniul disciplinar in penitenciar.

Reactia lui Augustin Lazar la acuzatiile ca ar fi persecutat un al doilea detinut politic

Procurorul General Augustin Lazar reactioneaza la interviul difuzat joi seara de Antena 3, cu un al doilea detinut politic din Penitenciarul Aiud care il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata si a dispus pedepsirea sa din cauza unei poezii.

Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Iulius Filip, al carui nume conspirativ in dosarul de urmarire era Fodor, este un disident anticomunist si fost detinut politic roman. Numele lui a fost implicat intr-un recent scandal de presa, cand o publicatie a acuzat ca Filip nu ar fi fost eliberat din puscarie in perioada comunista pentru ca nu i-ar fi permis Augustin Lazar.

Augustin Lazar, despre disidentul caruia i-ar fi refuzat eliberarea: imi exprim regretul pentru drama acestui om despre care acum am auzit

Procurorul general Augustin Lazar a declarat miercuri seara la Realitatea TV, referindu-se la acuzatiile conform carora in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea unui disident, ca are o anumita emotivitate, o anumita agitatie produsa de aceste intamplari si si-a exprimat regretul pentru drama acestuia.

Liderul PNTCD, plangere penala pe numele lui Augustin Lazar pentru infractiuni impotriva umanitatii

Aurelian Pavelescu a depus o plangere impotriva procurorului general, Augustin lazar, pentru infractiuni impotriva umanitatii.

Istoricul Madalin Hodor: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine ar fi fost de fapt

Istoricul Madalin Hodor spune ca afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa, iar cel care de fapt a facut acest lucru era lt. col. Lazar Gheorghe. Hodor publica si decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) in acest sens.

Si Basescu cere demisia lui Augustin Lazar: As fi un caraghios sa spun sa ramana, cand eu am condamnat comunismul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la TVR, ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei. Si Calin Popescu Tariceanu i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist.

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt: Sunt sigur ca daca n-ar fi cazut regimul, Augustin Lazar ar fi fost astazi mandria lui Ceausescu!

Liderul PSD Neamt l-a atacat, pe pagina sa de Facebook, pe procurorul general al Romaniei, numindu-l procurorul rosu. Ionel Arsene e de parere ca Augustin Lazar are doua probleme, una institutionala si una de constiinta, dupa relatarile recente din presa care arata ca, in anii 80, Lazar a condus o comisie care a refuzat eliberarea din penitenciarul Aiud a unui disident anticomunist.

Liderul PSD Neamt: Sunt sigur ca daca n-ar fi cazut regimul, Augustin Lazar ar fi fost astazi mandria lui Ceausescu!

Liderul PSD Neamt l-a atacat, pe pagina sa de Facebook, pe procurorul general al Romaniei, numindu-l procurorul rosu. Ionel Arsene e de parere ca Augustin Lazar are doua probleme, una institutionala si una de constiinta, dupa relatarile recente din presa care arata ca, in anii 80, Lazar a condus o comisie care a refuzat eliberarea din penitenciarul Aiud a unui disident anticomunist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )