Libnet.ro
UNICEF

21:47

De ce a ajuns Iulia Albu intr-o situatie disperata, de fapt. Ce a putut sa dezvaluie

Playtech Playtech,
De ce a ajuns Iulia Albu intr-o situatie disperata, de fapt. Ce a putut sa dezvaluie

Mihai Albu si Iulia Albu nu pot cadea la pace nici dupa 7 ani de la divort. Criticul de moda a facut dezvaluiri despre scandalul cu fostul sot, care a pornit de la decizia magistratilor de a-i respinge cererea de emitere a unui ordin de protectie impotriva celebrului creator de pantofi, suprapus cu faptul ca . continuă pe Playtech

Iulia Albu isi da iar in judecata sotul, din cauza Revelionului. Ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt

Dupa un scandal urias si amenintari cu pistolul chiar in Ajunul Craciunului, Iulia Albu isi da iar in judecata sotul. De data asta din cauza Revelionului. Vedeta de la Pro TV a spus tuturor ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt, in noaptea dintre ani, in prezenta fiicei lor, Mikaela. Iulia Albu, din nou .

De ce l-a dat Iulia Albu in judecata pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate

S-a aflat de ce l-a dat Iulia Albu in judecata pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate. Cei doi au divortat in 2012 si nici la 9 ani de la despartire Iulia si Mihai Albu nu sunt in relatii bune. De asemenea, cei doi au impreuna o fetita, pe Mikaela. Iulia Albu a .

EXCLUSIV Iulia Albu, dosar penal si inchisoare?! Vestea e crunta: pericolul nestiut care s-a aflat acum

Razboiul dintre Mihai Albu si fosta sa sotie este departe de a se incheia. Designerul a depus doua plangeri penale impotriva Iuliei iar incalcarea unei hotarari judecatoresti poate fi pedepsita chiar cu inchisoarea. Mihai Albu, plangeri penale impotriva fostei sotii. Iulia Albu, pasibila de inchisoare pentru incalcarea unei hotarari judecatoresti Mihai si Iulia Albu au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )